Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Modern Dance - kurzy tanca pre deti - adresa: Jeseniova 19, Praha 3.

služby: - materiálové a chemicko-technologickej prieskumy umeleckých, remeselných i stavebných pamiatok - prieskum omietok, štukov, mált - stratigraficky prieskum farebnosti - hodnotenie zasolenia, zavlhčenia stavieb.

Prekladateľské služby: - anglický jazyk, preklady odborných textov z odboru politológia, sociológia, ekonómia, spoločenské vedy Výučba: - anglický jazyk.

Súkromná škôlka so zameraním na výtvarnej činnosti. Materská škola.

Rekvalifikácie, odborné kvalifikácie, gastronomické semináre a kurzy, kurzy a semináre počítačovej gramotnosti, kurzy daňovej evidencie, prvá pomoc.

Culinaria Dolce Vita služby - zážitkový catering - kuchár do domu - kuchárska show - gastro poradenstvo - kurzy varenia.

Školská jedáleň, kapacita 80 obedov materská škola - kapacita 50 detí

poradenské služby - poradenstvo pre podnikateľské subjekty - poradenstvo pre verejnú správu - vzdelávanie, semináre.

Sme súkromná škôlka a mikrojasliach v Ostrave-Třebovice (Porube). Poskytujeme možnosť stráženia detí s kvalitným predškolskom vzdelávaním a tiež plávania pre deti. Organizujeme tiež akcie pre deti s rodičmi.

Prekladateľské, tlmočnícke služby: - taliansky jazyk, taliančina (so súdnym overením i bez overenia) - anglický jazyk, angličtina (bez overenia). Výučba, kurzy: - taliančina, angličtina.

služby - firemné vzdelávanie - finančné poradenstvo.

služby - kurzy, školenia - osobný rozvoj, terapia - akreditované kurzy pre školy.

Jazyková agentúra, škola: -kurzy večerné, popoludňajšie, víkendové, individuálne, firemné výučba -kurzy pre dospelých, firmy i deti (od 7 rokov). Výučba, jazykové kurzy: -Anglický (anglický jazyk): -obchodné -Cambridge skúšky -konverzace s rodeným hovorcom -němčina (nemecký jazyk). -francouzština (francúzsky jazyk), ...

Služby v oblasti BOZP a PO - poradenská činnosť - kontrola hasičských prístrojov a požiarnych vodovodov - servis hasiacich prístrojov, ročné kontroly, periodické dielenské kontroly, vstupné kontroly.

služby: -kosmetické poradenstvo -kurzy. predaj: -kosmetika -oděvy, bielizeň.

Školiace stredisko DQ Centrum: - defektoskopické kvalifikačné a doškoľovacie kurzy.

Výučba, tréning: - sebaobrana, sebaobranný systém Krav Maga.

Výtvarné, umelecké kurzy: - pre deti a dospelých - pre školy a školy - pre firmy - na detské oslavy Ateliér Oldřichov u Písku.