Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

služby - kurzy a semináre so zameraním na účtovníctvo, dane, mzdy, pracovné právo a personalistiku.

Služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci, požiarnej ochrany - vykonávanie vstupného a periodického školenia BOZP, vrátane spracovania povinné dokumentácie - pravidelné a mimoriadne kontroly BOZP - školenie zamestnancov z predpisov PO.

služby: - tvorivé dielňa - výtvarné a keramické kurzy

Bezpečnosť práce a Požiarna ochrana. Poskytovanie služieb v oblasti BOZP a PO - bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a požiarnej ochrany.

služby - lektorka angličtiny - výučba a kurzy angličtiny.

služby - lyžiarska škola - vodácka požičovňa - vodácke akcie - školské výlety na raftoch.

Ateliér, služby - výtvarník, dizajnér, pedagóg - workshopy a prednášky o farbách.

Ateliér výtvarného umenia - kurzy figurálne kresby a maľby.

Jazyková škola - vyučujeme angličtinu, nemčinu, francúzštinu, španielčinu, taliančinu, ruštinu a slovenčinu pre cudzincov - individuálna výučba, firemné výučba, kurzy pre deti. Ďalší pobočka - adresa: nám. 3. mája 1791, Otrokovice, tel. 777 832 792.

služby: - centrum krátke terapia - odborné konferencie - supervízia - koučovanie

Zváračská škola, vzdelávacie stredisko - výučbu a skúšky zvárania - odborné vzdelávacie kurzy a školenia pre certifikáciu GAS.

Prekladateľské, tlmočnícke služby: - nemecký jazyk - výučba nemčiny.

Základná škola. Materská škola, tel .: 553 650 551 Školská jedáleň, tel .: 553 662 620

Vzdelávacie centrum, jazyková škola Výučba jazykov: - angličtina, nemčina, ruština, taliančina, francúzština, španielčina - pre inštitúcie a firmy - pomaturitné štúdium - preklady a tlmočenie. Vzdelávacie kurzy: - podvojné účtovníctvo - daňová evidencia príjmov a výdavkov - základy podnikania - hygienické minimum - administratívne ...

služby: - facility management - správa a údržba budov - služby v oblasti BOZP a PO - bezpečnostné a upratovacie služby

služby: - dotačné činnosť - marketing - reklama - vzdelávanie - stavebná projekcia

Poradenstvo, školenia: - Midi, klávesové nástroje. Testy klávesových nástrojov.

služby: - nezávislý expert na neziskový sektor v Českej republike a poradkyňa pre neštátne neziskové organizácie - vzdelávanie dospelých