Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Odborne spôsobilá osoba v prevencii rizík. Odborne spôsobilá osoba v požiarnej ochrane.

služby - programy rozvoja osobnosti - kurzy Feuersteinovu inštrumentálne obohacovania.

Odborné vzdelávanie v oblasti mediálnej komunikácie. 3 ročný odbor Mediálna komunikácia v prezenčnej forme alebo vo forme diaľkovej.

služby - inštruktor zdravotné telesnej výchovy - tréner systému špirálny stabilizácie chrbtice - inštruktor čínskych zdravotných cvičení Zhineng Qigong.

Školiacom a poradenskom centre: - kurzy pre manažérov, obchodníkov - koučovanie - HR servis.

Jazykové centrum: - výučba anglického jazyka pre od deti 3 rokov.

Rodinné centrum Pilnej včielky. Mini škôlka Pilnej včielky: - Praha 4 - Háje, Májového víťazstvo 160/68

Ponúkame základné a stredoškolské britskej vzdelanie. Naša súkromná škola poskytuje výučbu podľa britských osnov, zakončenou medzinárodné maturitnou skúškou IB.

skladovanie fotografické služby počítačové služby Vedenie účtovníctva Administratívne služby Oprava pracovných strojov Prenájom hnuteľných vecí Prieskum trhu a verejnej mienky Reklamné a marketingové služby Výroba jednoduchých VÝROBKOV z kovu Opracovaním kovu jednoduchým sposobom Výroba strojov pre Hospodárske ...

služby: - štúdio jogy a pilates

Organizujeme prípravné kurzy, pomaturitné štúdium a nulté ročníky na prijímacie skúšky právnických, ekonomických, filozofických a lekárskych fakúlt.

služby: - zváračská škola - kurzy zváranie, zváranie

Original výrobky - inšpirácia ku tvoreniu - kurzy a knihy o tvorení.

činnosť: - výučba francúzskeho jazyka

Návrhy, poradenstvo: - komunitné a zdieľané záhrady - záhradky u kaviarní a reštaurácií služby: - záhradnícke kurzy - viazanie kytíc

služby: - anglické vyučovacie centrum - výučba angličtiny

činnosť: - jazdy so psím záprahom - mushing.

činnosť: - služby v oblasti BOZP, PO - školenie bezpečnosť práce, požiarna ochrana.