Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

služby - zavedenie, udržiavanie a zlepšovanie požiadaviek normy podľa STN EN ISO 9001: 2009 (QMS) - školenie QMS.

služby: - škola sebaobrany a bojových umení WingTsun a Escrima

služby: - kurzy a individuálna výučba nemeckého jazyka

služby - vzdelávanie manažérov a pracovníkov najmä v oblasti verejnej správy - profesijné kurzy - štúdium MPA.

Métis - základná škola s.r.o. je deväťročnú školu rodinného typu pre šikovné a motivovaných deti s vítaným aktívnym zapojením rodičov. Venujeme sa rozvoju športových a hudobných zručností detí a výučbe anglického jazyka už od 1. triedy. Sídlime na adrese Pod Balkánom 599/2, Praha 9. Súkromná základná škola, ZŠ: - deväťročná základná škola - ...

Služby v oblasti BOZP a PO - školenie zamestnancov - poradenská a konzultačná činnosť - spracovanie kompletnej dokumentácie BOZP a PO.

Rodinné centrum: - predpôrodné kurzy, kurz masáže bábätiek a detí - znakovanie s dojčatami a batoľatami - príprava na dojčenie - aromaterapia - požičovňa detských atrakcií alebo pomôcok.

Služby v oblasti BOZP a PO - školenie zamestnancov - kontrola a revízie technických zariadení - kontroly hasiacich prístrojov, hydrantov a suchovodov.

služby: - cvičenie na trampolínkách, Jumping prevádzkareň: Lučany nad Nisou 165