Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Spoločnosť FMIB, s.r.o. sa dlhodobo zaoberá poskytovaním služieb facility managementu pri správe nehnuteľností, prevádzke, údržbe administratívnych, ale aj výrobných a nevýrobných objektov. Facility managment realizujeme prevažne v Čechách a na Morave ale aj na území slovenské republiky. facility management - správa nehnuteľností, - prevádzka ...

Činnosť, školenia: - autoškola B, C, C + E - profesijné školenie vodičov C + E - výučba riadenie VZV (vysokozdvižné vozíky) - skladník, manipulant - dispečer prepravy.

Podnikateľské a vzdelávacie centrum má k dispozícii ubytovanie s kapacitou 50 lôžok s možnosťou prísteliek. Hostia majú k dispozícii parkovanie vo vnútri stráženého areálu, WIFI pripojenie zdarma.

organizovanie: -kurzy, školenia, rekvalifikácie: -firemní vzdelávanie -projektová činnosť -agentura práce -outdoor -Team building -účetnictví -poradenstvo -obchodné zástupca -průvodce cestovného ruchu -pečovatelka o deti -Sociálne pracovníčka -jazykové kurzy -počítačové kurzy Autorizované ...

Mamajóga: - cvičenie pre tehotné - cvičenie pre mamičky po pôrode.

Služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a požiarnej ochrany - školenia zamestnancov BOZP a PO - prevencia rizík.

Na GOODWILL - vyššej odbornej škole, s.r.o. je možné študovať odbory: - Zahraničný obchod - Cestovný ruch, zameranie Podnikanie - Cestovný ruch, zameranie Animácie zahraničný obchod Cítiš sa dobre v obleku či kostýme? To je fajn, pretože to teraz bude Tvoj pracovný odev, keď budeš uzatvárať business. Budeš mať sebavedomie pri jednaní s ...

Spoločnosť MERINIS, s.r.o. ponúka rozmanité spektrum kurzov a školení pre širokú verejnosť, firmy aj štátnu správu. Organizujeme kurzy rozvoja osobnosti, jazykové kurzy a medzi naše služby patrí aj preklady ako bežných tak odborných textov. Sídlime na Prahe 2. Psychológia, organizácie, služby: - výberové konanie, metóda Assessment centre ...

Materská škola Kunratice, Praha 4, poskytuje predškolské vzdelanie pre deti od 3 rokov so zameraním na ekologickú výchovu. Naša škôlka má osem dostatočne priestranných tried a celková kapacita činí 224 detí. Súčasťou materskej školy je tiež veľká záhrada a vlastnej kuchyne. Prednostne prijímame deti s trvalým bydliskom na území mestskej časti ...

Poskytovateľ služieb v oblasti manipulačnej techniky, skladového materiálové toku a regálových systémov.

Stredná odborná škola. Študijné odbory: denné štúdium - agropodnikání - ekológia a životné prostredie - cestovný ruch. Diaľkové štúdium - verejnospravni činnosť.

Stredná škola. odbory: - Bezpečnostno právna činnosť (Ochrana osôb a majetku) - verejnospravni činnosť - Verejne poriadková činnosť.

služby - kurzy lyžovania a snowboardingu - lyžiarsky a snowboardový výcvik.

Potápačské Centrum Trigger Divers Nový Jičín - škola potápania - predaj výstroje pre šnorchlovanie, rekreačné aj technické potápanie.

plavecká škola - Baby club RELAXÁČEK plávanie rodičov s deťmi - plávanie žiakov základných a materských škôl prebieha na krytom bazéne v Kopřivnici a v Studénke - Relax bar.

Ponúkame vedenie účtovníctva, mzdovej agendy, daňovej evidencie či rekonštrukciu účtovníctva. Zabezpečujeme vzdelávacie semináre a kurzy.

zváračská škola - kurzy zvárania.

Základná škola, Mierová pod Kozákovem, príspevková organizácia je základná škola s rodinnou atmosférou, poskytujúce vzdelanie od 1. do 5. triedy. K našim žiakom pristupujeme individuálne a snažíme sa o ich celkový rozvoj. Zriaďovateľom školy je Obec Mierová pod Kozákovem. Základná škola, ZŠ Mierová pod Kozákovem: - 1. stupeň základnej ...

Základná škola - školská jedáleň tel. 739 220 981 - školský družina tel. 739 220 984.