Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Výroba, e-shop - bylinná mydla podľa originálnych receptúr. Kurzy a workshopy výroby prírodnej kozmetiky.

Základná škola Poniklá, príspevková organizácia - 1. a 2. stupeň.

Základná umelecká škola Lomnice nad Popelkou, príspevková organizácia - vyučujeme v týchto umeleckých odboroch: hudobný, tanečný, výtvarný a literárno-dramatický.

Vladimíra Drgová, spoluautorka expozícia Třeboň v marcipánu. Organizovanie jednodňových kurzov modelovania postáv a figúrok z marcipánu. Lektorka cukrárskych kurzov Ručná výroba marcipánových figúrok, postáv a by s te. Výroba i podľa dodanej fotografie.

Škola potápania Godiva vykonáva výcvik potápačov od začiatočníkov až po tie nepokročilejší v programe celosvetovo uznávané IANTD. Takisto vykonáva výcvik potápačov na uzavretom dýchacom okruhu elektronicky riadenom prístroji CCR Meg15 (ISC Megalodon).

Naša spoločnosť sa zaoberá vývojom umelej inteligencie a jej využitím v aplikáciách, kde sa s nimi väčšina ľudí bežne stretáva. Zaoberáme sa tiež vzdelávaním a prezentácií nových trendov v oblasti.

Prevádzkujeme súkromnú materskú škôlku v obci Bašť v okrese Praha-východ. Súčasťou nášho výukového programu je angličtina. Zabezpečujeme výučbu pre cudzincov či rodinné poradenstvo.

Medzinárodná Montessori škola v Prahe (International Montessori School of Prague, materská škola a základná škola, s.r.o.) ponúka jedinečný a individuálny prístup ku vzdelávaniu každého zo žiakov. Deťom od osemnástich mesiacov do dvanástich rokov poskytujeme autentickej Montessori vzdelanie vedené plne v anglickom jazyku. Deti, ktoré prešli naším ...

Kultúrne centrum Prahy 5 je určené pre všetky vekové kategórie, môžete navštevovať záujmové krúžky ako je hra na gitaru, flautu, klavír, trúbku. Ďalej organizujeme kurzy maľovania a kreslenia pre malých i veľkých. Alebo si príďte zacvičiť.

Materská škôlka Hrošík Nová súkromná škôlka a jasličky pre deti od 2 do 6 rokov v pokojnej lokalite plnej zelene v Prahe 10. Príďte medzi nás.

Smile štúdio materská škôlka Súkromná materská škôlka s veľkým množstvom aktivít v cene. Rodinné prostredie, individuálny prístup, kvalifikovaný personál. Smile Studio prímestský tábor Organizujeme tiež letné prímestské tábory v Prahe a to v lokalitách - Prosek, Ládví, Florenc a ďalej Veľké Přílepy, Roztoky a Dejvice.

Základná umelecká škola, Hostinné umožňuje všetkým deťom, ale aj dospelým vzdelávať sa v umeleckej oblasti. Môžu rozvíjať svoje zručnosti v hre na rozmanité hudobné nástroje, tancovanie či maľovanie. Naučíme Vás hrať na klavír, gitaru, husle, saxfon a ďalšie hudobné nástroje. Osvojíte si základy techník maľovania, kresby, grafiky a alebo sa môžete ...

Spoločnosť Elidis s.r.o. z Odolena Vody sa zaoberá vývojom a uplatnením elektronických meracích a riadiacich priemyselných systémov s dôrazom na výpočtovú techniku. Ďalšou nemenej dôležitou činnosťou je sféra magnetických materiálov a merania. Predovšetkým sa zaoberáme predajom magnetických materiálov, ako sú magnety všetkých druhov a ...

Vedecký inštitút Ústav fyziky plazmatu AV ČR, v.v.i. sa venuje vedeckým výskumom fyziky plazmy a jeho aplikáciami. Akadémia vied Českej republiky je tvorená z 53 vedeckých ústavov a my sme jedným z nich. Výskum, vývoj: - riadené termojadrové zlučovanie - využitie elektrických výbojov - generátory plazmy - interakcia plazmy s inými ...

Vzdelávacie a lektorská činnosť: - pedagogických pracovníkov, - riadiacich pracovníkov v školstve. Vydavateľstvo: - odborná literatúra.

Vzdelávacia spoločnosť poskytuje tieto služby: - rekvalifikačné kurzy - kurzy na kľúč pre firemných zákazníkov - e-learningové kurzy - vzdelávanie pedagogických pracovníkov - poradenstvo v riadení a rozvoji ľudských zdrojov - poradenstvo v oblasti projektov - špecializácia na vzdelávanie osôb so stredoškolským a vyšším vzdelaním ktoré ...

Súkromná výučba angličtiny a nemčiny: - Individuálne a skupinové kurzy pre dospelých - Kurzy pre firmy - Výučba talentovaných žiakov - Doučovanie alebo príprava domácich školákov - Príprava na skúšky (maturita a pod.) - Online výučba

Ski centrum Říčky v Orlických horách - lyžiarsky areál - lyžiarska škola - servis, požičovňa lyží.