Predaj a ochutnávky bielych aj červených vín vo vínnych pivniciach, kde môžete ochutnať vína polosladké, polosuché alebo suché. Vyskúšajte osvedčené vína, akými sú Frankovka, Rizling vlašský, Modrý Portugal, Sauvignon, Tramín červený a mnohé ďalšie.

Vinárstvo Pekárek sa zameriava na výrobu akostných a prívlastkových vín a vykonáva degustácie vín v priestoroch pivnice s kapacitou 20 osôb.

PIVNICE Maršovice v.o.s. patrí medzi vinárstvo zo Znojemské vinárskej podoblasti a sme členmi zväzu EKOVÍN - Zväz integrovanej a ekologickej produkcie hrozna a vína, o.s. Vďaka modernej technológii výroby, ochrany viníc a zberu, ale aj tým, že vyrábame vína iba z vlastných, veľmi kvalitných hrozna, nadväzujeme na dlhoročnú tradíciu pestovania a ...

Rodinné vinárstvo, pestovanie, spracovanie, výroba: -vinná réva, hrozno -vlastné produkcia vína, ročná kapacita 30 000 fliaš, vlastné vinice (celková rozloha 2ha-Znojemská vinárska oblasť) -vína akostné, prívlastkové. predaj: -víno-sudové, fľaškové, nákup priamo z pivnice. Vínna pivnica, ponuka: -kapacita 30 miest -útulné zariadenia, ...

Pestovanie, spracovanie: -vinná réva, hrozno z vlastných viníc. Výroba, predaj, distribúcia, dodávka: -víno, vína, vín. Vínna pivnica, ponuka, predaj, e-shop: -možnosť uskladnenie vín k archiváciu vo vínnych kójach (prenájom archívu) -posezení Šatov-pivnica (25 osôb), vináreň (lisovňa) s krbom (25 osôb), ubytovanie v podkroví (11 ...

Vinotéka, vináreň, e-shop: - predaj vybraných špičkových vín zo znojemskej vinárskej podoblasti a víno z ďalších oblastí Moravy, Čiech, Rakúska a vybraných miest Európy.

Vinárstvo Žiška s.r.o. prevádzkuje e-shop, kde si môžete zakúpiť vína. Ponúkame ubytovanie v dvoch apartmánoch priamo nad pivnicou. Každý apartmán má kapacitu 6 osôb. - kuchynský kút, chladničku, vlastnú kúpeľňu s WC, podlahové vykurovanie, Wifi, vlastný vchod.

Malé rodinné vinárstvo v srdci Znojemskej vinárskej podoblasti v Novom Šaldorfe. výrobná i degustačná pivnica sa nachádza v Novom Šaldorfe pri Znojme (Nový Šaldorf 102/s, 671 81)

Vinárstvo LAMBECK s.r.o. sa zameriava na výrobu bielych, červených a ružových vín, jedná sa o akostné a prívlastkové vína najvyššej kvality.

Kaviareň s vínnym barom. E-shop, predaj: - zrnková káva na espresso, na filter - vína - prírodné malinovky - torty na zákazku. Pražiareň.

Naše rodinné vinárstvo sa zameriava na výrobu a predaj akostných odrodových vín a vín s prívlastkom. Predávame aj burčiak. Možnosť degustácie nášho vína a posedenie vo vínnej pivnici.

Predaj-víno. Ubytovanie Ponúkame ubytovacie kapacity v dvoch penziónoch. Celkom 24 lôžok. Predaj vín-Ponúkame víno ako stáčané priamo z tankov, tak fľaškované. Vinárstvo -Müller Thurgau -Veltlínske zelené -Rulandské biele -Muškát moravský Rizling rýnsky -Chardonay -Veltlínske červené skoré -Tramín červený -Svätovarinecké -Rulandské ...

Výroba, predaj, vinárstvo: -víno, vína -Moravský muškát -Müller thurgau -Rizling vlašský -Rulandské biele -Rizling rýnsky -Aurelius -Rulandské biele -Veltlínske zelené Chardonnay -Sauvignon -Pálava -Tramín červený -Neuburg -Svätovarinecké -Frankovka Rose -Frankovka -Modrý portugal -Rulandské modré.

Vinotéka sídli na konci Znojma smerom na Prahu, 100m vpravo za čerpacou stanicou OMV. Vinotéka, veľkoobchod, maloobchod, ponuka: -najväčšia vinotéka s vínami zo znojemskej vinárskej podoblasti -víno akostné, ročníkové, prívlastkové -vína sudová cca 16 druhov (aj v eshope) -doplnkový sortiment-olivy, paštéty k vínu, poháre na víno, otvárače, ...

Výroba, predaj vína, víno, biovíno, ochutnávky, degustácia vín. -dárkové kazety

Tradičná výroba vín, predaj vín - e-shop.

Vinárstvo, ktoré vyrába vína: - Frankovka - Rizling Rýnsky - Sauvignon - Tramín Červený - Veltínské zelené