Predaj a ochutnávky bielych aj červených vín vo vínnych pivniciach, kde môžete ochutnať vína polosladké, polosuché alebo suché. Vyskúšajte osvedčené vína, akými sú Frankovka, Rizling vlašský, Modrý Portugal, Sauvignon, Tramín červený a mnohé ďalšie.

Veľkoobchod, predaj, cash and carry: - alkoholické nápoje - nealkoholické nápoje - víno - pivo - slané a sladké pečivo - tabakové výrobky. Centrála firmy: - Znojemská 5433/80c, Jihlava.

Veľkoobchod - cash and carry: - alkoholické nápoje - nealko nápoje - víno - pivo - slané a sladké pečivo - tabakové výrobky. Centrála firmy: - Znojemská 5433/80c, Jihlava.

Veľkoobchod - cash and carry: - alkoholické nápoje - nealko nápoje - víno - pivo - slané a sladké pečivo - tabakové výrobky. Centrála firmy: - Znojemská 5433/80c, Jihlava.

Tasovické vinárstvo: -výroba, predaj, distribúcia, dodávka vína, víno, vín.

Vínna pivnica. Predaj, ochutnávka: -Veltlínske zelené -Rizling Rýnsky -Chardonnay -Sauvignon Blanc -Pinot Noir -Frankovka.

Syráreň Frenštát - produkty: - farmárske syry, goudy, kozie syry, Appenzeller, Bleu d´Averegne, Gruyere, Maasdam, Morbiér, Parmigiano Reggiano, Pecorino Romano - vína a pálenky - delikatesy (francúzske údeniny, vínne želé) - darčekové balenie vína, syrov a delikates - syrové misy.

Vinárstvo Stanislav Hřiba sa už od roku 1989 zaoberá pestovaním a spracovaním vínnej révy v Čejkoviciach na Južnej Morave, kde máme vlastný vinársky dvor s pivnicou, výrobnými a degustačnými priestormi. Súčasne prevádzkujeme aj penzión s celkovou kapacitou pre 8 osôb. Radi pre vás priamo v pivnici pri sudoch alebo pri posedení v našich ...

Veľkoobchod - keramika - porcelán Veľkoobchod - kachle - kachľová krby Veľkoobchod a maloobchod - brikety z tvrdého dreva Veľkoobchod - nábytok Veľkoobchod - fľašové vína RUMUNSKEJ, Murfatlar

Podlahové štúdio. Predaj, dodávka, montáž: - laminátové podlahy - drevené podlahy - korkové podlahy - záťažové koberce - linoleum, PVC. Vinotéka.

KOREK Wines, s.r.o. sa zameriava na riadené degustácie vína, školenia, vínny catering a predaj rôznych druhov vín.

Distribúcia a predaj - alkoholické nápoje - nealkoholické nápoje - víno.

Maloobchod, e-shop: -víno. -darčekové fľaše. -darčekové koše. -čaj, káva. -darčekovej čokolády. -darčekové sviečky. -darčekové predmety. Vinotéka.

Prevádzkujeme predajňu potravín v Brne - Zábrdoviciach na ulici Vranovská 45/1. Súčasťou našej ponuky je pestrý sortiment čerstvého tovaru, ako sú napríklad mliečne výrobky, ovocie, zelenina, pečivo, údeniny, nealkoholické aj alkoholické nápoje a mnoho ďalšieho. Máme otvorené každý deň vrátane víkendu od 7, 00 do 23, 00 hodín.

Predajňa potravín v Brne – Husoviciach na Dukelskej triede 1369/59 ponúka svojim zákazníkom zmiešaný tovar, ako napr. pečivo, údeniny, mliečne výrobky, cukrovinky, alkoholické aj nealkoholické nápoje, drogériu a ďalšie. Otvorené máme: pondelok až piatok od 7, 00 do 19, 00 hodín a cez víkend od 8, 00 do 14, 00 hodín.

Predaj, distribúcia: - vína z Moldavska, Argentíny, Čile, Uruguaja, JAR, Portugalska

Floristické štúdio s veľkým výberom rezaných a črepníkových kvetín, stáčaného vína a dekorácií. Príprava kvetinových väzieb na prianie pre rôzne udalosti.

Vinárstvo: -predaj vína -výroba vína -degustace.

Predaj kvalitných moravských vín zo Znovínu Znojmo, Lechovíc, Chateau Valtice a Veľkých Pavlovíc. Rumy a iné destiláty z celého sveta.

Predaj kvalitných moravských vín zo Znovínu Znojmo, Lechovíc, Chateau Valtice a Veľkých Pavlovíc. Rumy a iné destiláty z celého sveta.

Predaj, e-shop: - maďarské produkty a špeciality - kozmetika z termálnych vôd - cestoviny - koreniace zmesi a dochucovacie pasty - sirupy - víno a alkohol (Unicum Zwack) - kotlíky, trojnožky, pokrievky - drevené výrobky - cukrovinky

Vinárstvo. Výroba vín. Ochutnávky s posedením.

Vinárstvo Jiří Rusnok sa na Južnej Morave venuje výrobe a predaju kvalitných prívlastkových a odrodových vín z viníc vo Veľkých Bieloviciach - najväčšia vinárska obec Českej republiky. Vo Veľkých Bieloviciach prevádzkujeme aj predajňu našich vín a súčasne môžete navštíviť našu tradičnú vínnu pivnicu, kde vám okrem nášho výborného vína ponúkame ...

Vinotéka. Nákup a predaj: - tuzemská i zahraničné vína (napr. Weingut Künstler z oblasti Rheingau) - sudové víno - fľašové vína tuzemská a zahraničné - portské vína - fortifikované vína - koňaky - vínnej sklo - someliérske doplnky a služby - privátne degustácie