Možnosť stať sa členmi združenia podporujúceho preventívnu zdravotnícku starostlivosť, združenia rodičov, detí, špeciálnych pedagógov, majiteľov nehnuteľností či združenie na podporu environmentálnych aktivít. Spojte sa s ľuďmi, ktorí majú rovnaké záujmy.

Zväz poskytujúci informácie o Pražských kluboch Karate, ktoré sú súčasťou PSKe, tréneroch, skúšobných komisároch, rozhodcoch, závodoch a závodníkoch.

Náš web je zameraný na prevenciu proti drogám. Riešiť svoje depresie, stres a problémy pomocou drogy je to najhoršie. Pozrite sa na pravdivé informácie o drogách ako je alkohol, marihuana, extáza, heroín, kokaín, LSD, pervitín, ritalín a ďalšie drogy.

Atelier na knižnú tvorbu, grafiku, tlač, divadlo, fotografiu. Produkcia tlačovín Fotografické práce, grafika. Tlač brožúry, plagáty, vydávanie kníh a učebníc.

Občianske združenie Organizovanie - prednášky - semináre

Záujmové združenie PRE deti a mládež

Združenie importérov súčasťou automobilov, servisnej a garážovej techniky je dobrovoľným otvoreným záujmovým združením právnických osôb podnikajúcich na území Českej republiky, a to importérov kvalitných značkových súčasťou automobilov a kvalitné servisné a garážové techniky.

Združenie deti fitness alebo športom proti drogám

Konzultačné stredisko PRE ženské projekty

Fanúšikovský web venovaný seriálu The New Girl.

Autoklub Českej republiky obhajuje záujmy motoristickej verejnosti a zastupuje ju vo vzťahu k centrálnym orgánom.

Snaha o rozširovanie a posilňovanie obchodných i kultúrnych vzťahov medzi Českou republikou a Írskom.