Možnosť stať sa členmi združenia podporujúceho preventívnu zdravotnícku starostlivosť, združenia rodičov, detí, špeciálnych pedagógov, majiteľov nehnuteľností či združenie na podporu environmentálnych aktivít. Spojte sa s ľuďmi, ktorí majú rovnaké záujmy.

Občianske združenie. Nízkoprahové centrum pre deti a mládež. Organizovanie voľnočasových aktivít, záujmových krúžkov, kurzov.

Spoločnosť pre dispozičnú prognostiku a neokybernetiku. Občianske združenie (dobrovoľné, záujmové a nezávislé). Zaoberáme sa odstraňovaním porúch vzniknutých vplyvom nevhodného pôsobenia, zisťovaním fyzických a psychických dispozícií a možností organizmu. Poskytujeme psychologické kurzy.

AIESEC je najväčšia študentská organizácia na svete. Medzinárodná výmena študentov.

Tábornicko - turistický oddiel pre deti a mládež so zameraním na hry, súťaže a táborenie. Voľnočasové aktivity.

Organizácia pre deti a mládež. Voľnočasové aktivity, výlety, letné tábory.

Pobočka. Centrum sociálnych služieb ČUN. Služby: - odborné sociálne poradenstvo - požičovňa - kompenzačné pomôcky - servis načúvacích prístrojov - sociálne aktivizačné služby - kurzy - odozeranie, posunkový jazyk.

Stredisko ekologickej výchovy Vita. Zariadenie poskytujúce environmentálnu výchovu a vzdelávanie v objekte nízkoenergetického domu v prírodnom prostredí.

Organizovanie voľnočasových aktivít pre deti. Krúžky, detské tábory.

Naše občianske združenie tvorí skupina nadšených ľudí, ktorí milujú dobu divokého západu. Ponúkame westernové predstavenia na spestrenie programu vašej akcie. Pripravujeme show s bičmi, lasmi, koltami a westernovými tancami. Pravidelne sa schádzame nielen na tréningy, ale aj na posedenie s priateľmi. Radi medzi sebou privítame rovnakých nadšencov ...

Zapísaný spolok pre deti a mládež školského veku. Organizácia skautského typu. Pripravujeme pre deti klubovú činnosť, víkendové akcie a tábory. Pripravujem aj množstvo odborných školení pre pracovníkov v detských organizáciách.

Občianske združenie. Služby, školenia, poradenstvo: -ekológia -životné prostredie.

Český rybársky zväz. Zväz vykonáva rybárske právo, zaisťuje chov, ochranu a lov rýb, ochranu životného prostredia, rozvíja a popularizuje rybársky šport.

Stredisko ekologickej výchovy Vita. Zariadenie poskytujúce environmentálnu výchovu a vzdelávanie v objekte nízkoenergetického domu v prírodnom prostredí.