Možnosť stať sa členmi združenia podporujúceho preventívnu zdravotnícku starostlivosť, združenia rodičov, detí, špeciálnych pedagógov, majiteľov nehnuteľností či združenie na podporu environmentálnych aktivít. Spojte sa s ľuďmi, ktorí majú rovnaké záujmy.

vyplnenie voľného času detí, ich rodičov a ďalších záujemcov

Kacubó Kenrikai je občianske združenie zaoberajúce sa japonským bojovým umením Kendo. Kacubó Kenrikai je členom Českej federácie Kendó. Je to najstaršia Kendo dódžó u nás v SR. Kacubó znamená "smäd po sebazdokonalení" a Kenrikai "spoločnosť meča".

Zväz poskytujúci informácie o Pražských kluboch Karate, ktoré sú súčasťou PSKe, tréneroch, skúšobných komisároch, rozhodcoch, závodoch a závodníkoch.

Organizovanie - medzinárodné česko - nemecký detský letný tábor

Náš web je zameraný na prevenciu proti drogám. Riešiť svoje depresie, stres a problémy pomocou drogy je to najhoršie. Pozrite sa na pravdivé informácie o drogách ako je alkohol, marihuana, extáza, heroín, kokaín, LSD, pervitín, ritalín a ďalšie drogy.

Klub českých turistov: - pešia turistika -lyžiarska turistika -cykloturistika -organizácia poznávacích jednodenných a viacdenných zájazdov u nás aj do zahraničia -organizácia spoločenských večerov s hudbou -organizovanie stretnutí s cestovali s premietaním filmov a diapozitívov z rôznych ciest . Kategória: -Kamenná chata na ...

Organizovanie voľnočasových aktivít pre deti. Krúžky, detské tábory.

Naše občianske združenie tvorí skupina nadšených ľudí, ktorí milujú dobu divokého západu. Ponúkame westernové predstavenia na spestrenie programu vašej akcie. Pripravujeme show s bičmi, lasmi, koltami a westernovými tancami. Pravidelne sa schádzame nielen na tréningy, ale aj na posedenie s priateľmi. Radi medzi sebou privítame rovnakých nadšencov ...

Vydavateľstvo a nakladateľstvo Okrasľovací spolok tovačovský

Asociácia zábavy, kultúry a rekreačného športu Přerov. Volejbal Netradičné a málo známe športy. Organizovanie táborov pre rodičov a deti.

Zapísaný spolok pre deti a mládež školského veku. Organizácia skautského typu. Pripravujeme pre deti klubovú činnosť, víkendové akcie a tábory. Pripravujem aj množstvo odborných školení pre pracovníkov v detských organizáciách.

Občianske združenie. Služby, školenia, poradenstvo: -ekológia -životné prostredie.

Český rybársky zväz. Zväz vykonáva rybárske právo, zaisťuje chov, ochranu a lov rýb, ochranu životného prostredia, rozvíja a popularizuje rybársky šport.

Iformačné stránky . O historickom šerme, kostýmoch, amuletoch, atď.