Možnosť stať sa členmi združenia podporujúceho preventívnu zdravotnícku starostlivosť, združenia rodičov, detí, špeciálnych pedagógov, majiteľov nehnuteľností či združenie na podporu environmentálnych aktivít. Spojte sa s ľuďmi, ktorí majú rovnaké záujmy.

Spoločnosť pre dispozičnú prognostiku a neokybernetiku. Občianske združenie (dobrovoľné, záujmové a nezávislé). Zaoberáme sa odstraňovaním porúch vzniknutých vplyvom nevhodného pôsobenia, zisťovaním fyzických a psychických dispozícií a možností organizmu. Poskytujeme psychologické kurzy.

AIESEC je najväčšia študentská organizácia na svete. Medzinárodná výmena študentov.

Zoskupenie mladých ľudí: -pripravujú pre deti od 7-17 rokov: -letné tábory -víkendové výlety -lyžiarske tábory s výučbou lyžovania.

Tábornicko - turistický oddiel pre deti a mládež so zameraním na hry, súťaže a táborenie. Voľnočasové aktivity.

Organizácia pre deti a mládež. Voľnočasové aktivity, výlety, letné tábory.

Pobočka. Centrum sociálnych služieb ČUN. Služby: - odborné sociálne poradenstvo - požičovňa - kompenzačné pomôcky - servis načúvacích prístrojov - sociálne aktivizačné služby - kurzy - odozeranie, posunkový jazyk.

Občianske združenie Spoločnosť Parkinson bolo založené v roku 1994 z iniciatívy lekárov Neurologickej kliniky 1. LF UK a VFN v Prahe. Už takmer dvadsať rokov všestranne pomáha nielen chorým Parkinsonovou chorobou, ale aj ich rodinám a blízkym. Spoločnosť organizuje pre parkinsonikov rekondičné pobyty av rámci 22 regionálnych klubov po celej ...

Dom detí a mládeže - záujmová činnosť - letné tábory - voľný čas detí a mládeže

Dom* detí a mládeže, DDM*, centrum voľného času Heleceletova: -kurzy, krúžky pre deti a dospelých -keramika -hudobné -jazykové -prírodovedné -rodičia s deťmi -maľovanie -výukové programy pre materské a základné školy -prímestské tábory.

Dom detí a mládeže. Centrum voľného času: -krúžky pre deti (pohybové, turistické, výtvarné, hudobné, poznávacie a počítačové) -aktivity pre dospelých -výukové programy -voľné aktivity.

Skauting - to sú kamaráti, priatelia a spoločenstvo ľudí, ktorí zdieľajú podobné hodnoty.

spolok Domaslav - správa areálu fary a kostola v Domaslavi - organizovanie kultúrnych podujatí a stretnutí - pobyty spriatelených subjektov i jednotlivcov - opravy kostola sv. Jakuba Väčšieho

Stredisko ekologickej výchovy Vita. Zariadenie poskytujúce environmentálnu výchovu a vzdelávanie v objekte nízkoenergetického domu v prírodnom prostredí.

Český rybársky zväz chov a lov rýb rybolov Hracholusky rybárska chata Hracholusky rybolov v Nórsku rybárske lístky a kvóty