Možnosť stať sa členmi združenia podporujúceho preventívnu zdravotnícku starostlivosť, združenia rodičov, detí, špeciálnych pedagógov, majiteľov nehnuteľností či združenie na podporu environmentálnych aktivít. Spojte sa s ľuďmi, ktorí majú rovnaké záujmy.

Občianske združenie - rodinné centrum pre deti vo veku 0 - 7 rokov a ich rodičia

Zjednotená organizácia nevidiacich a slabozrakých SR. Sociálna organizácia.

Občianske združenie. Služby: - sociálne právne poradenstvo, rehabilitačné pobyty pre zrakovo postihnutých občanov - vedenie domácnosti, priestorová orientácia, zabezpečovanie kompenzačných pomôcok.

Rybársky zväz - občianske združenie. Vykonáva rybárske právo v zmysle zákona o rybárstve. Zaisťuje chov, ochranu a lov rýb, ochranu životného prostredia. Rozvíja a popularizuje rybársky šport. Rybárčenie.

Občianske združenie. Nízkoprahové centrum pre deti a mládež. Organizovanie voľnočasových aktivít, záujmových krúžkov, kurzov.

Voľné združenie šermiarov Organizuje - šermiarske vystúpenia

Viacúčelové charitné zariadenie Háčko prevádzkuje oblastná charita v Červenom Kostelci. Vzdelávacie a voľnočasové centrum pre deti aj dospelých. Služby: -materské centrum -BIOTHERIK - suché uhličité kúpele -záujmové krúžky pre deti a mládež: -športový, dramatický, dievčenský klub, nemecký jazyk, scénický tanec, kalanetika, ...

Činnosť SiS spočíva predovšetkým v práci členov Spoločnosti v rámci odborných skupín a komisií, ďalej v organizovaní odborných akcií pre širokú verejnosť av edičnej činnosti. podpora a rozvoj silikátového odboru

Výkup - ovocie Výroba a pasterizácia - mušt Český záhradkársky zväz