Možnosť stať sa členmi združenia podporujúceho preventívnu zdravotnícku starostlivosť, združenia rodičov, detí, špeciálnych pedagógov, majiteľov nehnuteľností či združenie na podporu environmentálnych aktivít. Spojte sa s ľuďmi, ktorí majú rovnaké záujmy.

Združenie: -aktívna činnosť pri ochrane prírody

Uvedenie japonskej kultúry do ČR, rozvoj poznania a porozumenia. Podpora záujmu Japoncov o českú kultúru a integráciu japonskej komunity.

Sme mimovládni, nezisková organizácia so štatútom nadácie. Poslaním nadácie je trvalo zlepšovať a harmonizovať vzťah človek – zviera – životné prostredie, hájiť záujmy a práva zvierat, pomáhať zmierňovať utrpenie a zaisťovať prijateľné životné podmienky zvierat v ľudskej starostlivosti, držaných v zajatí i zvierat voľne žijúcich.

Spolok ALLA DANZA sa od roku 2006 venuje štúdiu a verejnej prezentácii Európskeho tanečného umenia 15.-19. storočia (tzn. gotika, renesancia, baroko a doba národného obrodenia). Pražská centrála sa roku 2012 rozrástla o pobočku v Brne, ktorá sa špecializuje na francúzske dvorské baroko 17./18. storočia.