Možnosť stať sa členmi združenia podporujúceho preventívnu zdravotnícku starostlivosť, združenia rodičov, detí, špeciálnych pedagógov, majiteľov nehnuteľností či združenie na podporu environmentálnych aktivít. Spojte sa s ľuďmi, ktorí majú rovnaké záujmy.

Materské centrum zaoberajúce sa činnosťou pre rodičov s deťmi. Náplňou sú havno voľnočasové aktivity, besedy, prednášky. Našimi kleintmi sú predovšetkým mamičky na MD s deťmi vo veku 0-6 rokov.

Občianske združenie: -voľnočasové aktivity pre občanov Klecan a okolie.

Služby: - chovateľské združenie - vydáva potvrdenie o pôvode zvierat - stanovuje chovný cieľ a štandard plemena - stanovuje parametre pre výber plemenných zvierat.

Zväz vznikol ako nezávislá dobrovoľná, nepolitická a otvorená záujmová organizácia, ktorá združuje zamestnávateľské a podnikateľské subjekty, pôsobiace vo všetkých základných i príbuzných odboroch dopravy.

Dobrovoľné občianske združenie fotografov a priaznivcov fotografie, ktoré nadviazalo na dlhoročnú tradíciu Zväzu Československých fotografov.

Zväz českých filatelistov (SČF) združuje asi 500 klubov filatelistov, 150 krúžkov mladých filatelistov a špecializované odborné spoločnosti a sekcie.

ZVÄZ ČESKÝCH A MORAVSKÝCH VÝROBNÝCH DRUŽSTIEV. Výrobné družstvá majú v Českej republike viac ako 100-ročnú tradíciu a ako predstavitelia malého a stredného podnikania si stále udržujú významnú pozíciu v českej ekonomike. Základným predmetom činnosti je výroba a predaj širokého rozsahu spotrebného tovaru, stavebných prvkov, strojov a nástrojov, ...

Spolok zaoberajúci sa špecifickou prevenciou pre žiakov ZŠ a študentov SŠ.

Združenie turistických a táborníckych oddielov. Oddiel Levíčatá tel.: 776 593 877 Oddiel Žiara: tel.: 603 817 630