Možnosť stať sa členmi združenia podporujúceho preventívnu zdravotnícku starostlivosť, združenia rodičov, detí, špeciálnych pedagógov, majiteľov nehnuteľností či združenie na podporu environmentálnych aktivít. Spojte sa s ľuďmi, ktorí majú rovnaké záujmy.

Záujmové združenie pre deti - Pionierska Skupina Žiara.

Klub priateľov červenobielej palice združuje najmä osoby s hluchoslepotou a ich rodiny a priateľov. Jeho činnosť je zameraná na voľnočasové aktivity. Vydáva internetový časopis Lúč z tmy. Organizuje klubové stretnutia a pobyty. Informuje pravidelne o aktualitách emailom alebo na svojich stránkach a facebooku.

Informačná podpora osôb so zdravotným postihnutím - prevádzka portálov Helpnet.cz a Pomoc na dvanástke, organizovanie konferencie INSPO o technológiách pre osoby so špecifickými potrebami.

Informačná činnosť v oblastiach: - ľudské práva - práva zvierat

Občianske združenie - podpora miestnych ekonomických a ekologických aktivít

Občianske združenie - organizovanie letných detských táborov.

ShineBean pôsobí v oblasti medzinárodnej humanitárnej a rozvojovej spolupráce, globálneho rozvojového vzdelávania a osvety.

Občianske združenie ADVAITA poskytuje služby užívateľom návykových látok, patologickým hráčom a ich blízkym. V súčasnej dobe prevádzkuje dve zariadenia: Terapeutickú komunitu pre drogovo závislých v Novej Vsi a Centrum ambulantných služieb v Liberci. Terapeutická komunita je liečebno-resocializačné zariadenie s dlhodobým pobytom (priemerná doba ...

Občianske združenie: - pomáha pri liečbe detí i dospelých v oblasti fyzickej, psychickej, sociálnej, predovšetkým pomocou zooterapie