Možnosť stať sa členmi združenia podporujúceho preventívnu zdravotnícku starostlivosť, združenia rodičov, detí, špeciálnych pedagógov, majiteľov nehnuteľností či združenie na podporu environmentálnych aktivít. Spojte sa s ľuďmi, ktorí majú rovnaké záujmy.

Český adiktologický inštitút je občianskym združením, ktorého hlavným cieľom je poskytovať technicko-administratívne, organizačné a odborné zázemie pre činnosť a aktivity Spoločnosti pre návykové choroby Českej lekárskej spoločnosti JEP a odborníkom v odbore adiktológie všeobecne. Združenie vzniklo v roku 2006 a sídli v Prahe.cz

Služby: -krúžky pre deti -tábory -víkendové pobyty -prenájom areálu -súkromné akcie (prenájom klubovne)

Spolok - aktívne prispieva k obnove pestovania, hospodárskeho zhodnocovania i liečebného využívania jednej z najstarších kultúrnych rastlín za účelom zlepšenia životných podmienok krajiny a zlepšenia stavu životného prostredia.

Rodinka rodinné centrum je klub pre rodičov s deťmi, v ktorom je naším hlavným cieľom Hlavným cieľom harmonizácie rodinnej klímy a prevencie krízových situácií. Klub DUHA pre rodičov s deťmi: - programy pre rodiny s deťmi - jednodňové, víkendové aj týždenné pobyty v prírode, alebo pri mori - plávanie dojčiat v domácom prostredí - cvičenie ...

Sme nezisková organizácia, ktorá sa zaväzuje odhaľovať podvody v oblasti náboženstva, histórie, vedy, médií a zdravia.

Nadácia prispievajúca k zlepšovaniu duševného i telesného rozvoja detí a mládeže.

Služby: -klub pre deti -jasle -škôlka -rodinné centrum

Informačné a poradenské služby pre neziskové organizácie.

Činnosť nadácie je podporovať obnovu a ochranu kultúrneho dedičstva v Českej republike.

Rodinné centrum pre celú rodinu výtvarnej dielne, cvičenia.

Národná technologická platforma pre oblasť výroby a využitia bioplynu a biometánu združujúca kľúčové inštitúcie a expertov v odbore.

Podpora vzdelávania detí zo sociálne slabých rodín.

Služby - združenie pre deti a mládež - organizovanie letných táborov - detské dni - moderovanie akcií pre deti - kurzy plávania - rybársky krúžok.

Nadácia pre výstavbu Saleziánskeho strediska mládeže.