Možnosť stať sa členmi združenia podporujúceho preventívnu zdravotnícku starostlivosť, združenia rodičov, detí, špeciálnych pedagógov, majiteľov nehnuteľností či združenie na podporu environmentálnych aktivít. Spojte sa s ľuďmi, ktorí majú rovnaké záujmy.

Odborné sociálne poradenstvo. Všeobecne prospešná spoločnosť Služby: - základné sociálne právne poradenstvo pre ľudí so zdravotným postihnutím - odborné sociálne poradenstvo pre ľudí so zdravotným postihnutím - tlmočnícka služba pre ľudí so stratou sluchu - sociálne aktivizačná služba pre nepočujúcich.

Všeobecne prospešná spoločnosť Služby: - základné sociálne právne poradenstvo pre ľudí so zdravotným postihnutím - odborné sociálne poradenstvo pre ľudí so zdravotným postihnutím - tlmočnícka služba pre ľudí so stratou sluchu - sociálne aktivizačná služba pre nepočujúcich.

Služby: - podpora neziskových projektov v oblasti kultúry, umenia, vzdelania, výchovy a sociálnej starostlivosti za účelom poznania a rozvoja kresťanských duchovných hodnôt

Združovanie majiteľov realít v Českej republike.

Sme spolok, ktorý sa zaoberá propagáciou železničnej dopravy, dokumentačnou a publikačnou činnosťou na poli železničnej histórie, záchranou železničných technických pamiatok, tvorbou pamätných pečiatok a organizovaním jázd zvláštnych vlakov.

Valašský súbor Kašava sa venuje spracovaniu folklórneho a zvykoslovného materiálu zo západného a južného Valašska a čiastočne aj z priľahlých oblastí: luhačovického Zálesia a východnej Hané.

Krúžok divadelných ochotníkov vo Hvozdnej. Divadlo.

Rodinné centrum - herňa pre deti - kuchynský kút - prebaľovací pult - pripojenie na internet - možnosť stráženia detí - aktívne trávenie voľného času rodičov s deťmi - tvorivé a vzdelávacie programy pre rodičov s deťmi

Prevádzka Centra voľného času: - Keramika - Výtvarné dielne - Kurzy a krúžky pre deti a ich rodičia - Patchworkársky klub

Podpora záchrany obnovy a kultúrne primeraného využitia nehnuteľných i hnuteľných pamiatkovo hodnotných objektov.

Stredisko pre voľný čas detí a mládeže - voľnočasové aktivity, organizovanie letných táborov.

Ponúkame deťom a mládeži - atraktívne využitie voľného času počas celého roka - pravidelné schôdzky - výtvarné dielne - víkendové akcie - pobyt v prírode, poznávanie prírody - dobrú partiu - letná činnosť (tábory), rozvoj táborníckych zručností - rôznorodý a všestranný program - využitie hier vo všetkých ich podobách - rozvoj osobnosti ...

Oblastná únia nepočujúcich Olomouc poskytuje tieto registrované sociálne služby pre osoby so sluchovým postihnutím od 7 rokov: - tlmočnícka služba - telefonická krízová a SMS pomoc - sociálne aktivizačná služba - sociálna rehabilitácia - odborné sociálne poradenstvo.

Skrátene Asociácia Radosť organizuje cca 1 x mesačne rôzne akcie pre celé rodiny s postihnutými deťmi a mládežou s preukazmi ZŤP alebo ZŤP/P podľa Programu akcií pre daný rok. Viac na našich www.klub-radost.cz Uvedená adresa je iba pre listovú poštu.

Junák – český skaut je výchovná organizácia, ktorá má za cieľ viesť a vychovávať deti a mládež v harmonickej a všestrannej osobnosti v duchu skautských ideálov.

Medzinárodná kultúrna, filozofická a dobrovoľnícka organizácia.

Prevádzkujeme klub vojenskej histórie. Zúčastňujeme sa na historicko-vojenských podujatiach či organizujeme.