Možnosť stať sa členmi združenia podporujúceho preventívnu zdravotnícku starostlivosť, združenia rodičov, detí, špeciálnych pedagógov, majiteľov nehnuteľností či združenie na podporu environmentálnych aktivít. Spojte sa s ľuďmi, ktorí majú rovnaké záujmy.

Sokoliarska spoločnosť: - sokoliarstvo.

Nezisková organizácia XT Park z.ú. prevádzkuje technologický park pre výskum, vývoj a inovácie v oblasti informačných a komunikačných technológií.

Činnosť: - organizovanie kultúrnych či športových programov

Linhartova nadácia pomáha rozvíjať názorové, spoločenské a umelecké vyjadrenia súčasnej generácie - podpora umelcov.

Spoločnosť za práva mačiek. Nonstop odpovede na otázky ohľadom problematiky mačiek (zdravie, právo, mačacie spolky, depozita-útulky).

Služby - škola pre výcvik vodiacich psov.

Činnosť: - podpora hudobne talentovaných detí z detských domovov a sociálne znevýhodnených rodín.

Zázemie pre deti a mládež v nerizikovom prostredí s ponukou sebavzdelávania

Zapísaný spolok Zdravý Rožnov vzniklo ako otvorené združenie ľudí, ktorí sa nadchli myšlienkami obsiahnutými v medzinárodnom projekte Zdravé mestá Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO), a vzali si za cieľ presadzovať tieto myšlienky v našom meste, s cieľom oficiálneho pristúpenia Rožnova k tomuto projektu. Od jesene 2004 je Rožnov členom ...

Skupina historického šermu Organizuje - rytierske turnaje - historické tance dvorské i sedliacke - orientálna tanečnica - streľba z historických palných zbraní - slávnostná garda - dobové vojenské ležania - historické sprievody s bubnami a zástavami.

Komunitná nadácia - regionálny rozvoj v oblasti sociálne zdravotné služby, životné prostredie, kultúra a umenie a vzdelávanie.

Združenie chovateľov amerických kokeršpanielov.

Organizácia a zaisťovanie paintballových, športových a spoločenských aktivít pre svojich členov a širokú verejnosť. Prevádzka športových zariadení vhodných pre netradičné adrenalínové športy, za účelom podpory aktívneho využitia voľného času, rozvoja nových športov. Ďalej sa pričiniť o pokračovanie športového klubu s cieľom aj naďalej sa ...

Starostlivosť o chránené územia PR Habrov a PP Vtáčie ostrovy. Medzi naše osvetové akcie patria besedy a diskusie na témy zo životného prostredia napr. v Múzeu barokových sôch v Chrudimi. Zúčastňujeme sa celoštátnej kampane Upracme Česko alebo Dňa dobrovoľníkov a Dňa Zeme. Sme spoluzakladateľmi KONEP Pardubice. Medzi ďalšiu náplň patril ...

Združenie: - podporujúca preventívnu starostlivosť o telesné a duševné zdravie človeka v každom veku vrátane zdravého životného štýlu.

Všeobecne prospešná spoločnosť Služby: - základné sociálne právne poradenstvo pre ľudí so zdravotným postihnutím - odborné sociálne poradenstvo pre ľudí so zdravotným postihnutím - tlmočnícka služba pre ľudí so stratou sluchu - sociálne aktivizačná služba pre nepočujúcich.