Možnosť stať sa členmi združenia podporujúceho preventívnu zdravotnícku starostlivosť, združenia rodičov, detí, špeciálnych pedagógov, majiteľov nehnuteľností či združenie na podporu environmentálnych aktivít. Spojte sa s ľuďmi, ktorí majú rovnaké záujmy.

Šírenie kultúrneho dedičstva Alfonsa Muchu v Českej republike av zahraničí.

Nadácia Synot sa snaží pomáhať deťom a mládeži v Zlínskom kraji.

Stráženie detí. Záujmové združenie PRE deti a mládež. Organizovanie: - kurzy pre rodičov, deti, mladých a dospelých Herňa.

Spoločnosť priateľov Francúzska. Club Franco - Tcheque - Francúzsko-Český klub v Zlíne. Služby: - podpora, šírenie francúzskeho jazyka a kultúry prostredníctvom kultúrnych a spoločenských akcií - jazykové kurzy francúzskeho jazyka všetkých úrovní - autorizované centrum na vykonanie medzinárodných jazykových skúšok DELF/DALF - ...

Občianske združenie pre deti, mládež aj dospelých.

Činnosti ostatných organizácií j. n. Činnosti ostatných organizácií združujúcich osoby za účelom presadzovania spoločných záujmov j. n.

Nadácia podporuje vzdelávanie a práce študentov, doktorandov a mladých pedagógov v odbore stavebných oceľových konštrukcií na Českom vysokom učení technickom v Prahe.

Rodinné centrum OLIVY pomáha posilniť hodnotu a význam rodiny prostredníctvom vzdelávania a aktivít pre rodiny s deťmi. OLiVy zapísaný spolok: Ponúkajú príjemné prostredie pre rodičov a deti Pomocou vzdelávacej činnosti prispievajú k vzdelanosti širokej verejnosti najmä v oblasti výchovy detí, partnerských vzťahov, komunikácie a uplatnenia na ...

Združenie detí a mládeže pre voľný čas,prírodu a recesiu.

Český zväz nepočujúcich. Korešpondenčná adresa: -Olomouc, Stredná novosadská 87/53, 77900

Únia výtvarných umelcov Olomoucka je spolok, ktorého cieľom je rozvoj aktivít v oblasti profesionálneho výtvarného umenia v širších kultúrnych a spoločenských súvislostiach. UVUO združuje výtvarných umelcov, teoretikov a architektov z oblasti strednej Moravy, z iných regiónov SR a zo zahraničia. V súčasnej dobe má UVUO stabilne okolo 100 členov. ...

Poskytované služby: Služby pre osoby so zdravotným postihnutím a seniorov, najmä: - asistenčná služba v domácnosti atp. - špeciálna preprava pre imobilnú - integračné programy pre deti a mládež - športové aktivity - požičovňa kompenzačných pomôcok. Dobročinný obchod DOBRODEJ.

Sme skupina ľudí so záujmom pracovať na sebe a pomáhať v tom druhom. Sme tu pre deti, dospievajúcich, dospelých aj pre firmy či iné organizácie. A aj keď pôsobíme prevažne v Zlínskom kraji, nebojíme sa vyraziť aj ďalej. Záleží nám na zdravých medziľudských vzťahoch a veríme v silu skupiny. To využívame pre osobnostný a sociálny rast všetkých ...

Klub českých turistov, ktorý prevádzkuje karavaning, mototuristiku, pešiu turistiku, cykloturistiku a vodácku turistiku. Organizuje pre širokú verejnosť a zúčastňuje sa peších, cykloturistických a karavanistických zrazov.