Potrebujete pomôcť s hľadaním práce či zápisom nehnuteľnosti? Navštívte príslušný úrad, kde vám pomôžu. Mestské a obecné úrady, stavebné úrady, katastrálne úrady, matričné úrady, úrady práce, exekútorské úrady a finančné úrady spadajú do verejnej správy.

Štatistický úrad. Poskytovanie informačných služieb: - štatistika, štatistické údaje. Pracoviská patriace pod Český štatistický úrad (ČSÚ) Zlín: - Trieda Tomáša Baťu 1565, 76176 Zlín.

Český štatistický úrad. Pracovisko pre okres Uherské Hradiště. Služby: -sčítanie ľudu -register organizácií.

Poskytuje štatistické informácie o hospodárskych, spoločenských a ekologických javoch a procesoch.

Český štatistický úrad. Detašované pracovisko

Štatistický úrad. Získavanie, spracovanie a poskytovanie informácií o hospodárskych, spoločenských a ekologických javoch.

Okresné oddelenie českého štatistického úradu.

Vykonáva: -zhromažďuje, zverejňuje a spracováva štatistické informácie o sociálnom ekonomickom, ekologickom vývoji v SR** -prideľuje IČO* fyzickým aj právnickým osobám.

Český štatistický úrad: -zber dát* -štatistické výkazy. Spadá pod ČSÚ českej Budějovice. ADRESA: Český štatistický úrad Žižkova 1 370 77 České Budejovice

Akadémia vied Českej republiky, verejnej neuniverzitnej inštitúcie Českej republiky, ktorú tvorí sústava vedeckých pracovísk venujúcich sa prevažne základnému výskumu. AV ČR vykonáva koncepčnú politiku vedy a výskumu, je začlenená do národných i medzinárodných výskumných programov, podporuje spoluprácu s aplikačnou sférou a rozvoj vzdelanosti ...