Štátna správa a samospráva môže vyriešiť vaše problémy v oblasti bezpečnosti, životného prostredia, financií, štatistík, výstavby a správy ciest, pamiatkových záležitostí alebo taktiež v oblasti energetickej, potravinárskej, školskej a obchodnej inšpekcie.

Poskytujeme informácie o úrade, službách a kultúrno-spoločenskom dianí daného územia. Poskytovanie služieb Czech POINTu.

Environmentálna politika, ekonomika a medzinárodná spolupráca.

Na Sudcovskú úniu Českej republiky a jej odbornej komisie sa môže so svojimi návrhmi, námetmi či pripomienkami obracať sudcovská i široká verejnosť prostredníctvom jej kancelárie.

Valdštejnský palác je objekt v Prahe na Malej Strane, jedna z najvýraznejších stavieb českého raného baroka av súčasnej dobe sídlo Senátu Parlamentu Českej republiky.

Ústav pre súčasné dejiny AV ČR. -výskum českých a československých dejín po roku 1938 v medzinárodnom kontexte. Ústav organizuje medzinárodné konferencie, špecializovaná sympózia a workshopy.

Praha-Šeberov je dnes samostatnou mestskou časťou hlavného mesta Prahy. Je tvorený katastrálnym územím Šeberov. Nachádza sa v mestskom obvode Praha 4 a prenesenú pôsobnosť štátnej správy tu vykonáva mestská časť Praha 11 v rámci rovnomenného správneho obvodu, do ktorého spadajú ešte Háje, Chodov, Kreslice a Újezd u Průhonic.