Město Kroměříž

Město Kroměříž

O správny chod republiky a spokojnosť občanov sa starajú úrady a organizácie ako mestské a krajské úrady, finančné úrady, katastrálne úrady, súdy, ústavy pamiatkovej starostlivosti, riadenia prírodných zdrojov, colná správa a príspevkové organizácie.

Činnosť: - klubom majiteľov a riaditeľov firiem

Koordinujeme a presadzujeme spoločné záujmy členov, propagujeme dôchodkové pripoistenie.

Adopcia afrických detí, projekt pomoci na diaľku Stavba a zriaďovanie škôl v Guinei Poslaním organizácie je šírenie humanistických myšlienok a ochrana ľudských práv formou rozvojovej spolupráce, kultúrno-spoločenskej činnosti a rozširovaním informovanosti na nezárobkovom základe. Snažíme sa o zvyšovanie verejného povedomia o situácii v ...

Uvedenie japonskej kultúry do ČR, rozvoj poznania a porozumenia. Podpora záujmu Japoncov o českú kultúru a integráciu japonskej komunity.

Združenie a propagácia zvyšovania kvality pri poskytovaní zdravotnej starostlivosti

Občianske združenie podporujúce komiksy. Organizácia KomiksFEST!, výstav, publikácií a organizovania vzdelávacích programov.

Sme mimovládni, nezisková organizácia so štatútom nadácie. Poslaním nadácie je trvalo zlepšovať a harmonizovať vzťah človek – zviera – životné prostredie, hájiť záujmy a práva zvierat, pomáhať zmierňovať utrpenie a zaisťovať prijateľné životné podmienky zvierat v ľudskej starostlivosti, držaných v zajatí i zvierat voľne žijúcich.

Spolok ALLA DANZA sa od roku 2006 venuje štúdiu a verejnej prezentácii Európskeho tanečného umenia 15.-19. storočia (tzn. gotika, renesancia, baroko a doba národného obrodenia). Pražská centrála sa roku 2012 rozrástla o pobočku v Brne, ktorá sa špecializuje na francúzske dvorské baroko 17./18. storočia.

Otvorené združenie ľudí sa záujem o šport, dobrodružstvo a posúvanie hraníc. Projekt Cvičíme v práci. Školenia, kurzy, outdoor aj indoor aktivity. Akreditovaná akadémia fitness, profesionálny tím športovcov, lekárov, trénerov a koučov.

Vytváranie a realizácia uceleného vzdelávacieho systému v oblasti grafológie. Ponúkame rekvalifikačné kurzy určené na získanie znalostí z oblasti určovania profilu pisateľa ručného písma a z oblasti určovania pravosti ručného písma. Výučba je koncipovaná od úplných základov, pre uchádzačov, ktorí sa doteraz touto problematikou nezaoberali.

Linka dôvery Akreditované lekcie Telefonické krízové intervencie.

Občianske združenie : - zážitková pedagogika - spolupráca so ZŠ a SŠ

Združenie subjektov vo výťahovom priemysle. Výroba, montáž, opravy a servis výťahov. Modernizácia a rekonštrukcia pohyblivých schodov, pohyblivých chodníkov, výťahových plošín a eskalátorov. Rozvoj výťahového priemyslu v Českej republike. Staráme sa o ochranu a bezpečnosť cestujúcich. Dbáme o zvyšovanie kvality služieb a výrobkov našich ...

Organizovanie - projekty na posilnenie etického a morálneho cítenia a vnímania detí základných škôl.