Město Kroměříž

Město Kroměříž

O správny chod republiky a spokojnosť občanov sa starajú úrady a organizácie ako mestské a krajské úrady, finančné úrady, katastrálne úrady, súdy, ústavy pamiatkovej starostlivosti, riadenia prírodných zdrojov, colná správa a príspevkové organizácie.

Poslaním a cieľom asociácie je podpora a zastupovanie spoločných záujmov všetkých, ktorí sa zaoberajú vývojom, výrobou a predajom nábytku.

Atelier na knižnú tvorbu, grafiku, tlač, divadlo, fotografiu. Produkcia tlačovín Fotografické práce, grafika. Tlač brožúry, plagáty, vydávanie kníh a učebníc.

Hlavná podateľňa: Mariánske nám. 2, Praha 1, 110 01, fax: 236 00 7102 Návštevná doba: pondelok 8.00 - 17.00 hod utorok 8.00 - 16.00 hod streda 8.00 - 18.00 hod štvrtok 8.00 - 16.00 hod piatok 8.00 - 15.00 hod Podateľňa Jungmannova 35/29, Praha 1, 110 00, Fax: 236 00 7157 Návštevná doba pre verejnosť: Po - Št 8, 00 - 18, 00 ...

Poskytujeme informácie o úrade, službách a kultúrno-spoločenskom dianí daného územia. Poskytovanie služieb Czech POINTu.

Poskytujeme informácie o úrade, službách a kultúrno-spoločenskom dianí daného územia. Poskytovanie služieb Czech POINTu.

Poskytujeme informácie o úrade, službách a kultúrno-spoločenskom dianí daného územia. Poskytovanie služieb Czech POINTu.

Zameriavame sa na poskytovanie informácií o úrade, službách, kultúrno-spoločenskom dianí daného územia a ďalším. Poskytovanie služieb Czech POINTu.

Zabezpečovanie informácií o úrade, službách a kultúrno-spoločenskom dianí daného územia. Poskytovanie služieb Czech POINTu.

Národný výbor Medzinárodnej obchodnej komory - zastupovanie podnikateľskej sféry - podpora medzinárodného obchodu v oblasti bankovníctva, logistiky a obchodných vzťahov

Občianske združenie Organizovanie - prednášky - semináre

Záujmové združenie v odbore verejných vodovodov a kanalizácií.

Združenie nájomníkov SR je jednotnou organizáciou pôsobiacou na celom území Českej republiky. Pri uplatňovaní svojich programových cieľov využíva SON svoje poznatky z členstva v Medzinárodnom zväze nájomníkov, spolupráca so štátnymi orgánmi všetkých stupňov, s orgánmi samosprávy, s právnickými a fyzickými osobami, ktoré majú podobné ...

Organizovanie besied, liečebných pobytov či požičiavanie prístrojov vylepšujúcich domáce prostredie alergikov. Ponuka kurzov prípravy špeciálnych pokrmov.

Združenie na pomoc deťom s handicapmi, ktoré prevádzkuje Komunitné centrum Motýlik poskytuje od roku 2001 odborné sociálne služby deťom so širokým spektrom špecifických potrieb. Prehľad našich služieb Centrum denných služieb: navštevujú deti so zdravotným postihnutím (telesným, mentálnym aj kombinovaným, Downovým syndrómom, autizmom, DMO a ...

Záujmové združenie PRE deti a mládež

Združenie importérov súčasťou automobilov, servisnej a garážovej techniky je dobrovoľným otvoreným záujmovým združením právnických osôb podnikajúcich na území Českej republiky, a to importérov kvalitných značkových súčasťou automobilov a kvalitné servisné a garážové techniky.