Město Kroměříž

Město Kroměříž

O správny chod republiky a spokojnosť občanov sa starajú úrady a organizácie ako mestské a krajské úrady, finančné úrady, katastrálne úrady, súdy, ústavy pamiatkovej starostlivosti, riadenia prírodných zdrojov, colná správa a príspevkové organizácie.

Sme výberové neziskové združenie popredných agentúr výskumu trhu a verejnej mienky pôsobiacich v SR. Hlavnú pozornosť venujeme zvyšovaniu kvality služieb dôsledným dodržiavaním etických a metodických štandardov. Formulujeme kvalitatívne štandardy.

Prevádzka veľvyslanectva a kancelárie ekonomického a obchodného atašé pre Flámsky región Belgicka.

Úrad priemyselného vlastníctva je ústredným orgánom štátnej správy na ochranu priemyselného vlastníctva. Rozhoduje o poskytovaní ochrany na: - vynálezy - priemyselné vzory - úžitkové vzory - topografia polovodičových výrobkov - ochranné známky a označenie pôvodu výrobkov.

Ochrana majetku a osôb Opatrovateľská služba Upratovacia služba

Občianske združenie pre minimalizáciu spoločenského znevýhodnenia detí z detských domovov a zvýšenie kvality ich života

Fond ohrozených detí je občianske združenie na pomoc týraným, zanedbávaným, zneužívaným opusteným alebo inak sociálne ohrozeným deťom, s pôsobnosťou na celom území Slovenskej republiky.

Združenie podnikateľov a zamestnávateľov v odbore vydávania periodickej tlače a poskytovania obsahov prostredníctvom internetu.

Činnosť Únie otcov SR upravujú stanovy. Stručne možno povedať, že podstatou a cieľom je úsilie o optimálne fungovanie rodiny a plnohodnotná výchova detí, a tým aj budúcich generácií. Moderná odborná literatúra nám ukazuje, k akým stratám a škodám u mládeže dochádza, ak sa nepodieľa na výchove otec a to bez ohľadu na spoločenské zriadenie. Že u nás ...

Občianske združenie Chovná stanica špecializovaná na dravce a sovy Programy environmentálneho vzdelávania pre školy

Domáca zdravotná starostlivosť - ošetrovateľská rehabilitácia - osobná asistencia - celková hygiena - aplikácia injekcií - celková starostlivosť

Prvé zmienky o obci o obci Oujezd sa objavujú v 14. storočí, kedy bola majetkom kláštora Zdrerazského. 1.7.2001 vzniká úplne samostatný správny obvod Praha 21 s plnou štátnou správou, ktorú úrad m. č. Praha 21, Staroklánovická 260, vykonáva pre správne územie Újezd nad Lesy, Klánovice, Bechovice a Koloděje. Základné údaje o obci: - rozloha ...

Európska asociácia finančného plánovania Česká republika

Cieľom Fokusu je pomôcť ľuďom s duševným ochorením žiť plnohodnotný život v spoločnosti.