Město Kroměříž

Město Kroměříž

O správny chod republiky a spokojnosť občanov sa starajú úrady a organizácie ako mestské a krajské úrady, finančné úrady, katastrálne úrady, súdy, ústavy pamiatkovej starostlivosti, riadenia prírodných zdrojov, colná správa a príspevkové organizácie.

Pobočka - Farský zbor Frydek-Mistek. Cirkev sliezska evanjelická augsburského vyznania: - evanjelický kostol - fara, farský úrad.

Farský zbor Sliezskej cirkvi evanjelického augsburského vyznania v Komornej Lhotke. Cirkev.

Farský zbor Sliezskej cirkvi evanjelickej a. v. v Tranoviciach. Cirkevné organizácie. Sliezska cirkev evanjelická augsburského vyznanie: - kostol - fara, farský úrad.

Referát nepoistných sociálnych dávok ( štátna sociálna podpora, dávky hmotnej núdze, príspevok na starostlivosť a dávky pre osoby so zdravotným postihnutím) Referát zamestnanosti

Zapísaný spolok pre deti a mládež školského veku. Organizácia skautského typu. Pripravujeme pre deti klubovú činnosť, víkendové akcie a tábory. Pripravujem aj množstvo odborných školení pre pracovníkov v detských organizáciách.

Oddelením od mesta Jablunkova získali Bocanovice v roku 1990 znova štatút obce. Názov obce pochádza od bocianov, v miestnom nárečí bocanov. Obec Bocanovice leží v severovýchodnej časti Českej republiky, blízko hraníc s Poľskom a Slovenskom. Je jedným z 15 členov Združenia obcí Jablunkovska. Počet stálych obyvateľov je 430, ktorí žijú v 114 ...

domov pre seniorov domov pre osoby so zdravotným postihnutím

Občianske združenie. Služby, školenia, poradenstvo: -ekológia -životné prostredie.

Český rybársky zväz. Zväz vykonáva rybárske právo, zaisťuje chov, ochranu a lov rýb, ochranu životného prostredia, rozvíja a popularizuje rybársky šport.