Chcete mať prehľad o aktuálnom dianí či vytvárať mediálny obraz v sektore? Ak áno, profesijné združenia a asociácie sú pre vás ako stvorené. Týmito organizáciami sú napríklad Slovenská lekárska komora, Cech obkladačov alebo Zväz hotelov a reštaurácií SR.

Komora expertov ručného písma si dáva za cieľ šíriť validné a kompletné informácie o „vede o písaní“. Svojimi aktivitami sa snažíme prispieť k rozvoju vedného odboru zaoberajúceho sa ručným písmom a jeho využiteľnosti v rôznych sférach spoločenského života, a to vrátane jeho využiteľnosti v oblasti posudzovania ručného písma

Združenie na podporu ajurvédy a jej používania.

Regionálne pracovisko Brno: -zastúpenie autorov a ďalších nositeľov práv pri udeľovaní súhlasu (licencie) na použitie ich diel a pri vyberaní autorských odmien za tieto použitia.

Združenie právnických osôb v rámci výroby cementu pre územie SR.

Zväz škôlkárov zastupuje profesionálnych okrasných škôlkárov - pestovateľov okrasných rastlín. V súčasnej dobe združuje 90 podnikov s celkovou výmerou viac ako 1400 ha.

Prevádzkovanie športovej agentúry pre vrcholových zimných športovcov.

Centrum pre zdravotne postihnutých Pardubického kraja. Prevádzkárne: - Pardubice, Boženy Němcovej 2625, tel. 775 693 980 - Chrudim, Revolučná 594, tel. 469 620 320 - Ústí nad Orlicí, Čs. armády 1181, tel. 465 525 324.

Činnosť: - budovanie a údržba jazdeckých chodníkov v regióne

Združenie - podpora objektívnej informovanosti o islame verejnosť - objektívne vzdelávanie islamu moslimská komunita - približovanie kultúr rôznych etník a krajín.

Hlavným cieľom je zastrešovanie PR a marketingových odborníkov, vzdelávanie a ďalší rozvoj v odbore. Projekty: PR WORK, PR LINK, PR neFORMÁL. Organizovanie súťaž firemných periodík a internej komunikácie ZLATÝ STREDNÍK.

Spolok-ZRNKO ŠŤASTIA-v Štetí - združuje onkologických pacientov, rodinných príslušníkov a priateľov

Sme nástrojom podpory podnikania v chémii v ČR. Zastupujeme a presadzujeme záujmy chemického priemyslu a najmä záujmy svojich členov. Podporujeme rozvoj chemického priemyslu, ochranu životného prostredia, bezpečnosť prevádzok a ústretovú sociálnu klímu.