Chcete mať prehľad o aktuálnom dianí či vytvárať mediálny obraz v sektore? Ak áno, profesijné združenia a asociácie sú pre vás ako stvorené. Týmito organizáciami sú napríklad Slovenská lekárska komora, Cech obkladačov alebo Zväz hotelov a reštaurácií SR.

činnosť: - výcvik vodiacich psov pre zrakovo postihnutých

služby: - nezisková organizácia - účelom je osvetové, vzdelávacie, publikačné a vedecko-výskumnej činnosti v oblasti starostlivosti o osoby postihnuté niektorú z duševných porúch

Profesijné spolecenstvo českého veľtržného priemyslu s celorepublikovou pôsobnosti, združujúca veľtržné areály a firmy, ktoré výstavné podujatia organizujú doma aj v zahraničí a ďalšie subjekty, ktoré sa na nich podieľajú špecifickými službami.

Cestovná agentúra: - ponuka zájazdov z rôznych cestovných kancelárií.

Dom Ronalda McDonalda (DRMcD) je nezávislá nezisková organizácia, ktorá je súčasťou celosvetovej siete charitatívnych organizácií s názvom Ronald McDonald House Charities (RMHC). Naším spoločným poslaním je pomáhať rodinám detí so závažným dlhodobým ochorením. Cieľom našej starostlivosti, ktorá je orientovaná na celú rodinu, je umožniť vážne ...

občianske združenie Klub írskych tancov

občianske združenie Spoločnosť pre logoterapia a existenciálne analýzu (SLEA, z.s.) sa od roku 1998 venuje vzdelávania v psychoterapii.

Združenie zaoberajúce sa celoživotným dielom Národného umelca Františka Tröster

Združenie pre osoby postihnuté syndrómy chromozomálnej instability.

občianske združenie - združuje odborných pracovníkov zo škôl a školských zariadení v Českej republike, ktorí sa venujú edukáciu detí a mládeže s telesným postihnutím, chronicky oslabených a chorých, s cieľom podporovať ucelenú rehabilitačnú starostlivosť o tieto deti a žiakov

Služby pre českých profesionálnych športovcov: - zabezpečenie zázemia - kompletný poradenský servis - pomoc pri riešení mimošportovej povinností a obchodných aktivít.

Združenie PRE spravovanie družstevných domov. Špecializujeme sa na: poskytovanie služieb pre družstvá, bytové družstvá a spoločenstvá vlastníkov.

Inštitút preventívna rehabilitácia - neštátne zdravotnícke zariadenie. rehabilitácia: - prevencia - rehabilitácia - fyzioterapie - fyzikálna terapia.

Združenie železničných zákazníkov - zabezpečujeme hájenie záujmov železničných zákazníkov.

Zdravotnícke zariadenia: - ambulantné služby Praktického lekára pre dospelých, Odborného lekára internistu s atestáciou 2.stupňa - sociálne služby - opatrovateľská služba je určená hendikepovaným seniorom s telesným alebo psychickým defektom - lekáreň.

Neziskové, mimovládne občianske združenie: - rozvoj poľnohospodárskeho podnikania mladých ľudí - rozvoj a propagácia vidieka - vzdelávacie, poradenská činnosť.

činnosť: - školenia, servis metódy MTM (Methods-Time Measurement) - školenie ergonómia a výrobného systému.

činnosť: - občianske združenie, spolok ktorého cieľom je zachovanie pamiatok a renovácie bývalej úzkorozchodnej železnice Frýdlant v Čechách - Heřmanice - múzeum