Domovy dôchodcov zabezpečia ubytovanie, stravu a zdravotnícke služby pre seniorov. Poskytujú nepretržitú sociálnu službu aj pre seniorov so zníženou sebestačnosťou a zdravotným hendikepom, spoločenské a záujmové aktivity a ošetrovateľskú starostlivosť.

Ústav sociálnej starostlivosti pre dospelých. Detašované pracovisko: - Ledce Kláštor nad Dedinou tel.: 494627428.

Ústav sociálnej starostlivosti Barbora. -domov pre seniorov, -domov pre osoby so zdravotným postihnutím, -chránené bývanie.

Podpora ľudí s mentálnym postihnutím v dospelom veku. Umožnenie dospelým ľuďom s mentálnym postihnutím spôsob života porovnateľný s ich rovesníkmi.

Domov pre seniorov Krč, ktorej zriaďovateľom je hlavné mesto Praha, poskytuje pobytové služby pre seniorov s nepretržitou prevádzkou. Naše zariadenie ponúka sociálne služby seniorom so zníženou sebestačnosťou najmä z dôvodu veku, ktorí vyžadujú pravidelnú pomoc inej osoby av domácom prostredí svoju situáciu nemôžu dlhodobo zvládať ani za pomoci ...

Činnosť: - poskytovanie sociálnych a zdravotných služieb Senior centrum: - Malá Čermná - Prepychy - Nový Bor - Medziborí - Sedlec - Prčica LDN, liečebňa dlhodobo chorých: - Sedlec - Prčica - Trutnov

Opatrovateľská služba. Dom s opatrovateľskou službou.

Realizácia sociálnych služieb – opatrovateľské služby na území Mestskej časti Praha 1.

Služby: - domov pre seniorov - opatrovateľská služba - domov so zvláštnym režimom

Dom s opatrovateľskou službou. Sociálne služby, zabezpečenie: -bežné úkony osobnej hygieny, kúpanie -stravovanie, donáška jedla -nákupy, ostatné pochôdzky -pranie a žehlenie bielizne -upratovanie domácnosti.

Domov so zvláštnym režimom: - domov pre osoby s diagnózou Alzheimerovej, Parkinsonovej choroby.

Domov Maják poskytuje sociálnu starostlivosť - domov pre seniorov so zvláštnym režimom - nepretržitá zdravotnícka a ošetrovateľská starostlivosť.

Domov pre seniorov. Domov so zvláštnym režimom.

Sociálne služby: - opatrovateľské služba - domov pre seniorov - denný stacionár Domovinka - chránené bývanie - nocľaháreň.

Domov pre seniorov. Domov pre seniorov Český Těšín: - Svojsíkova 2087 - tel.: 552 539 012 Domov pre seniorov Jablunkov: - Bezručová 497 - tel.: 555 500 622

Domov pre seniorov: - dlhodobé, krátkodobé pobyty.

Opatrovateľská služba -dom pre seniorov -domov dôchodcov

Domáca zdravotná starostlivosť Pôsobíme v regiónoch: Jablonné nad Orlicí, Králiky, Vysoké Mýto a priľahlých obciach

Opatrovateľská služba Zdravotná starostlivosť Fyzioterapia Všeobecná sestra - domáca starostlivosť Odľahčovacia služba Denné pobyty pre seniorov Pobytové zariadenia pre seniorov

Penzión pre dôchodcov. Domov dôchodcov.

Dom s opatrovateľskou službou, domov dôchodcov.

Domov pre seniorov blízko Prahy - Dřevčický Park, bezbariérový areál, komplexná ošetrovateľská starostlivosť.