Domovy dôchodcov zabezpečia ubytovanie, stravu a zdravotnícke služby pre seniorov. Poskytujú nepretržitú sociálnu službu aj pre seniorov so zníženou sebestačnosťou a zdravotným hendikepom, spoločenské a záujmové aktivity a ošetrovateľskú starostlivosť.

Domov dôchodcov. Základ areálu tvorí novo zrekonštruovaný gotický hrad s priľahlými záhradami.

Domov dôchodcov. Ponuka služieb pobytovej sociálnej starostlivosti pre seniorov vo veku od 65 rokov.

Domov dôchodcov: -pobytových služieb osobám, ktoré vzhľadom na vek a zdravotný stav potrebujú pravidelnú pomoc a poskytnutie takej podpory, ktorá zaistí dôstojný život v bezpečnom prostredí.

Domov dôchodcov Rokytnice nad Jizerou poskytuje celoročné pobytové sociálne služby klientom nad 65 rokov pln+ odkázaným na pravidelnú pomoc druhej osoby.

Poskytujeme služby seniorom, ktorí: - dosiahli 65 rokov a pre trvalé zmeny zdravotného stavu potrebujú podporu, ktorá im nemôže byť zaistená členmi ich rodiny ani opatrovateľskou službou alebo inými službami sociálnej starostlivosti, - sa ocitli v nepriaznivej životnej situácii a umiestnenie v Domove nevyhnutne potrebujú. Podmienkou je trvalé ...

Domov pre seniorov - rezidenčné zariadenie - poskytuje celoročné pobytové služby osobám so zníženou sebestačnosťou najmä z dôvodu veku, ktorých situácia vyžaduje pravidelnú pomoc inej fyzickej osobydomov s osobitným režimom - rezidenčné zariadenie - poskytuje pobytové služby osobám so zníženou sebestačnosťou z dôvodu ...

Domov dôchodcov - Nový Hradec Králové. Služby: -sociálne-ošetrovateľské.

Opatrovateľská služba - domov dôchodcov.