Město Kroměříž

O správny chod republiky a spokojnosť občanov sa starajú úrady a organizácie ako mestské a krajské úrady, finančné úrady, katastrálne úrady, súdy, ústavy pamiatkovej starostlivosti, riadenia prírodných zdrojov, colná správa a príspevkové organizácie.

Aktivity na voľný čas mládeže a rodín s deťmi

Charitné domov-cirkevné zariadenia pre rehoľné sestry. Kongregácia školských sestier de Notre Dame-tel.: 495510130, 495510134-5. Unita-výroba, predaj: -liturgické oblečenie, odevy -tel.: 495514549.

Spoločnosť na podporu archeologických aktivít. Predseda Menhir, o.s: PhDr. Jaroslav Peška Archeologické centrum Olomouc ulice Bří Wolfov 16 779 00 Olomouc e-mail: peska@ac-olomouc.cz web: www.ac-olomouc.cz

Detské letné tábory aj pre deti so špecifickými poruchami učenia a správania - plávanie pre handicapovaných občanov Špeciálny pedagóg - diagnostika a náprava špecifických porúch učenia a správania

Odbor cestnej kontroly - Zlínský kraj. Mobilná expertná jednotka.

Centrum služieb pre cestnú dopravu. Služby: -kontroly dodržiavania doby riadenia, prestávok a vykonávania kontrolného váženia vozidiel -poskytovanie poradenstva v oblasti cestnej nákladnej dopravy.

Preprava - osoby so zdravotným postihnutím a imobilné - držitelia preukazov TP, ZŤP a ZŤP/P Zabezpečovanie a podporovanie - pracovné a profesijné zaradenie občanov so zdravotným postihnutím do pracovného a osobného životasociálne terapeutické dielne Poskytovanie - opatrovateľská služba

Socialistická solidarita proti vojnám a globálnemu kapitalizmu

Občianske združenie - zabezpečenie ochrany prírody a krajiny pozdĺž toku rieky Úslavy a Bradavy

Mestská polícia. Ďalšie pracoviská: -Červený Kostelec, tel.:491465628 -Česká Skalice, tel.:491452457 -Hronov, tel.:491485053 -Nové Mesto nad Metují, tel..491473156.

- - združenie záujemcov o horolezeckú činnosť, vysokohorskú turistiku, zjazdy vo voľnom teréne a bezprostredne súvisiace športové aktivity - - združenie záujemcov o horolezeckú činnosť, vysokohorskú turistiku, zjazdy vo voľnom teréne a bezprostredne súvisiace športové aktivity

Štátna poľnohospodárska a potravinárska inšpekcia: -kontrola potravín, surovín na ich výrobe, poľnohospodárskych výrobkov, mydlárskych a saponátových výrobkov, tabakových výrobkov -kontrola mikrobiologických požiadaviek, obsah cudzorodých látok.

Ústredný kontrolný a skúšobný ústav poľnohospodársky.

Ústredný kontrolný a skúšobný ústav poľnohospodársky.

Ústredný kontrolný a skúšobný ústav poľnohospodársky. Oddelenie vinohradníctva: - tel.: 515 304 123. Oddelenie registra viníc - tel. 515 304 111.