Město Kroměříž

O správny chod republiky a spokojnosť občanov sa starajú úrady a organizácie ako mestské a krajské úrady, finančné úrady, katastrálne úrady, súdy, ústavy pamiatkovej starostlivosti, riadenia prírodných zdrojov, colná správa a príspevkové organizácie.

Komplexné služby pre dopravcov: - školenia - poistenie - predaj tovaru a doplnkov - refundácia DPH - platobné karty na diaľnice - trajekty - víza - diaľničné známky - bezpečnostný poradca DGSA.

Záujmové profesné združenie českých výrobcov vozidiel, ich skupín, dielov a príslušenstva.

Dom s chránenými bytmi Šenov pri Novom Jičíne. Domov s opatrovateľskou službou.

Občianske združenie ČAK určené na morálnu a hmotnú podporu osôb, trpiacich poruchami komunikácie, najmä formou zajakavosti a na presadzovanie a obhajobu ich oprávnených záujmov. Organizujeme záujmové kluby osôb trpiacich poruchami komunikácie a ich príbuzných a priateľov.

Mesto Kyjov. Počet obyvateľov 12500. Verejná správa: -stavebný úrad -finančný úrad -matrika -katastrálny úrad -živnostenský úrad Služby: -Pošta -Mestská políciom polícia SR -hasičský zbor -peňažné ústavy, poisťovne -knižnica, múzeum, galéria, kino Dnešný Kyjov je centrom sklárstva. Pýchou regiónu je vinárstvo, v ktorom sú z ...

Obec Mutěnice, 3600 obyvateľov. Úseky: -výstavba a plánovanie -finančná učtáreň -miestne hospodárstvo -matrika -všeobecná polícia -pošta -podateľňa -káblová televízia. Základná škola. Materská škola. Skládka odpadov Mutenice-Hraničky. Dom* pokojného veku. K obci patrí aj vinárstvo-Mutenice sú veľkou vinárskou obcou na ...

Obec Těmice, 878 obyvateľov. -Materská škola -TJ** Sokol Temice -Kúpalisko -Pošta -Zdravotné stredisko. Šport: -futbal -volejbal. K obci patrí aj vinárstvo-Temice sú súčasťou projektu Moravské vinárske chodníky.(víno, vínna pivnica, pivnica, vínne pivnice) Tradične sa organizujú Slovácke hody.

Záujmové združenie pre deti a mládež

Úrad práce Brno-mesto: - sociálne služby, príspevok na starostlivosť - hmotná núdza - dávky pre osoby so zdravotným postihnutím.

Úrad práce - kontaktné pracovisko Brno-mesto, štátna sociálna podpora. Sprostredkovanie zamestnania: tel.: 950 104 111 fax: 543 211 349

Služby: -okresná správa sociálneho zabezpečenia -dôchodky, nemocenské dávky -poistenie SZČO -poistenie malých organizácií.