Město Kroměříž

O správny chod republiky a spokojnosť občanov sa starajú úrady a organizácie ako mestské a krajské úrady, finančné úrady, katastrálne úrady, súdy, ústavy pamiatkovej starostlivosti, riadenia prírodných zdrojov, colná správa a príspevkové organizácie.

Záujmové združenie PRE deti a mládež

Združenie importérov súčasťou automobilov, servisnej a garážovej techniky je dobrovoľným otvoreným záujmovým združením právnických osôb podnikajúcich na území Českej republiky, a to importérov kvalitných značkových súčasťou automobilov a kvalitné servisné a garážové techniky.

Združenie deti fitness alebo športom proti drogám

Komplexné služby pre dopravcov: - školenia - poistenie - predaj tovaru a doplnkov - refundácia DPH - platobné karty na diaľnice - trajekty - víza - diaľničné známky - bezpečnostný poradca DGSA.

ČESMAD BOHÉMIA. Združenie automobilových dopravcov ČESMAD BOHEMIA je najväčším združením dopravcov, podnikajúcich vo vnútroštátnej i medzinárodnej nákladnej a osobnej cestnej doprave. V súčasnej dobe združuje cca 1 800 podnikateľských subjektov s takmer 20 000 vozidlami. ČESMAD BOHEMIA je členom Medzinárodnej únie cestnej dopravy IRU so sídlom v ...

ZDRUŽENIE AUTOMOBILOVÝCH DOPRAVCOV. Reprezentatívne a najväčšie združenia dopravcov, podnikajúcich vo vnútroštátnej i medzinárodnej nákladnej a osobnej cestnej doprave. Služby: -autodopravcom komplexné služby umožňujúce podnikanie v tomto odbore, obhajuje ich záujmy vo vzťahu k štátnej správe aj na medzinárodnom poli. Pre svoje ...