Město Kroměříž

O správny chod republiky a spokojnosť občanov sa starajú úrady a organizácie ako mestské a krajské úrady, finančné úrady, katastrálne úrady, súdy, ústavy pamiatkovej starostlivosti, riadenia prírodných zdrojov, colná správa a príspevkové organizácie.

Pobočka. Česká školská inšpekcia, krajský inšpektorát Ostrava.

Vykonávanie verejnosprávnej kontroly v predškolských a školských zariadeniach, v strediskách a pracoviskách praktického vyučovania.

Kráľovohradecký inšpektorát Školský úrad. Česká školská inšpekcia. Školstvo: -vrchní inšpektori -riešenie sťažností na riaditeľa škôl, pedagogických pracovníkov.

Školská inšpekcia pre Plzeň. Poradenstvo o školách.

Rímskokatolícka farnosť je cirkevnou neziskovou organizáciou zaoberajúcou sa duchovnou službou, šírením viery. Zároveň sa snaží osloviť všetkých ľudí, vzbudiť záujem o veci duchovné. Vykonávame kultúrno spoločenské akcie pre všetkých naprieč generačným spektrom. viac na webovom portáli.

BETHEL Třinec je jedným zo stredísk Sliezskej diakónie, organizácie, ktorá poskytuje viac ako 100 sociálnych služieb, predovšetkým v Moravskosliezskom kraji. BETHEL Třinec poskytuje 4 sociálne služby zamerané na prácu s osobami bez prístrešia: azylový dom, nízkoprahové denné centrum, sociálna rehabilitácia, terénny program. Stredisko funguje od ...

Organizovanie voľnočasových aktivít pre deti. Krúžky, detské tábory.

Naše občianske združenie tvorí skupina nadšených ľudí, ktorí milujú dobu divokého západu. Ponúkame westernové predstavenia na spestrenie programu vašej akcie. Pripravujeme show s bičmi, lasmi, koltami a westernovými tancami. Pravidelne sa schádzame nielen na tréningy, ale aj na posedenie s priateľmi. Radi medzi sebou privítame rovnakých nadšencov ...