Město Kroměříž

O správny chod republiky a spokojnosť občanov sa starajú úrady a organizácie ako mestské a krajské úrady, finančné úrady, katastrálne úrady, súdy, ústavy pamiatkovej starostlivosti, riadenia prírodných zdrojov, colná správa a príspevkové organizácie.

Občianske združenie Spoločnosť Parkinson bolo založené v roku 1994 z iniciatívy lekárov Neurologickej kliniky 1. LF UK a VFN v Prahe. Už takmer dvadsať rokov všestranne pomáha nielen chorým Parkinsonovou chorobou, ale aj ich rodinám a blízkym. Spoločnosť organizuje pre parkinsonikov rekondičné pobyty av rámci 22 regionálnych klubov po celej ...

Dom detí a mládeže - záujmová činnosť - letné tábory - voľný čas detí a mládeže

Metropola východných Čiech leží na okraji polabské nížiny na sútoku Labe s Orlicou. Nadmorská výška najvyššieho miesta - makovica 70, 5 m vysoké Biele veže na Veľkom námestí je 317, 36 m.n.m. a najnižšieho miesta v meste - vyústenie vodoteča do Labe je 225, 03 m.n.m. Na viac ako stovke štvorcových kilometrov tu žije 100.000 ...

Dom* detí a mládeže, DDM*, centrum voľného času Heleceletova: -kurzy, krúžky pre deti a dospelých -keramika -hudobné -jazykové -prírodovedné -rodičia s deťmi -maľovanie -výukové programy pre materské a základné školy -prímestské tábory.

Dom detí a mládeže. Centrum voľného času: -krúžky pre deti (pohybové, turistické, výtvarné, hudobné, poznávacie a počítačové) -aktivity pre dospelých -výukové programy -voľné aktivity.

Skauting - to sú kamaráti, priatelia a spoločenstvo ľudí, ktorí zdieľajú podobné hodnoty.