Město Kroměříž

O správny chod republiky a spokojnosť občanov sa starajú úrady a organizácie ako mestské a krajské úrady, finančné úrady, katastrálne úrady, súdy, ústavy pamiatkovej starostlivosti, riadenia prírodných zdrojov, colná správa a príspevkové organizácie.

Vo Fairtrade Česko a Slovensko sa zaoberáme marketingovou podporou obchodníkov a spracovateľov zapojených do systému Fairtrade. Fairtrade dáva poľnohospodárom a pracovníkom z krajín Afriky, Ázie a Latinskej Ameriky možnosť uživiť sa vlastnou prácou za dôstojných podmienok. To pri konvenčných produktoch nebýva pravidlom, ale vy môžete z pozície ...

Oblastná charita Hradec Králové Charitná ošetrovateľská služba: Hradec Králové, Na Kropáčce 30/3 - tel. 495 530 188, 777 736 014 Domov pre matky s deťmi - azylový dom, Hradec Králové, Veľká 7 - tel. 495 221 810, 777 737 611 Dom Matky Terezy - stredisko sociálnych služieb pre ľudí bez domova: Hradec Králové, U Mostku 472/5 - tel. 495 218 ...

Spolok zaoberajúci sa špecifickou prevenciou pre žiakov ZŠ a študentov SŠ.

Český inštitút pre franchising - národné centrum pre vzdelávaciu a poradanskú činnosť vo franchisingu - podpora malých a stredných podnikov a živnostníkov

Združenie turistických a táborníckych oddielov. Oddiel Levíčatá tel.: 776 593 877 Oddiel Žiara: tel.: 603 817 630

Agentúra ProVás - služby pre rodinu a domácnosť Upratovanie firiem Výpomoc v domácnosti - stráženie detí Doučovanie Pomoc seniorom.

Združenie: - integrácia ľudí v ťažkej sociálnej situácii a informovanie o kresťanských hodnotách.

Centrum pre rodinný život je spolok. Činnosť: - publikačná a informačná činnosť - kurzy, semináre, prednášky, púte - programy pre mladých a pre snúbencov.

Účelom spolku je spolupráca s kanonicky zriadenými alebo schválenými inštitúciami, ktoré spája činnosť v prospech Velehradu viery. Podieľa sa na získaní finančných prostriedkov na opravu a údržbu hnuteľných i nehnuteľných kultúrnych pamiatok na Velehrade a podľa svojich možností participuje na tejto údržbe aj fyzicky.

Okresná Agrárna komora združuje podnikateľov v poľnohospodárstve, lesníctve a potravinárstve. Presadzuje a obhajuje záujmy svojich členov, poskytuje poradenské a informačné služby v oblastiach ktoré sa týkajú vyššie uvedených podnikateľských činností.

Hnutie DUHA - miestna skupina Olomouc. Ochrana veľkých šeliem (vlk, rys, medveď) a lesov, ochrana stromov a zelene v Olomouci.