Město Kroměříž

O správny chod republiky a spokojnosť občanov sa starajú úrady a organizácie ako mestské a krajské úrady, finančné úrady, katastrálne úrady, súdy, ústavy pamiatkovej starostlivosti, riadenia prírodných zdrojov, colná správa a príspevkové organizácie.

Pozemkový fond Českej republiky: -uzatváranie zmlúv o prevode vlastníckych práv k nehnuteľnostiam -výpovede z nájomného vzťahu a nájomné zmluvy na nehnuteľnosti -evidencia pozemkov, budov, stavieb.

Služby: - chovateľské združenie - vydáva potvrdenie o pôvode zvierat - stanovuje chovný cieľ a štandard plemena - stanovuje parametre pre výber plemenných zvierat.

Sme nástrojom podpory podnikania v chémii v ČR. Zastupujeme a presadzujeme záujmy chemického priemyslu a najmä záujmy svojich členov. Podporujeme rozvoj chemického priemyslu, ochranu životného prostredia, bezpečnosť prevádzok a ústretovú sociálnu klímu.

Zväz vznikol ako nezávislá dobrovoľná, nepolitická a otvorená záujmová organizácia, ktorá združuje zamestnávateľské a podnikateľské subjekty, pôsobiace vo všetkých základných i príbuzných odboroch dopravy.

Dobrovoľné občianske združenie fotografov a priaznivcov fotografie, ktoré nadviazalo na dlhoročnú tradíciu Zväzu Československých fotografov.

Zväz českých filatelistov (SČF) združuje asi 500 klubov filatelistov, 150 krúžkov mladých filatelistov a špecializované odborné spoločnosti a sekcie.

ZVÄZ ČESKÝCH A MORAVSKÝCH VÝROBNÝCH DRUŽSTIEV. Výrobné družstvá majú v Českej republike viac ako 100-ročnú tradíciu a ako predstavitelia malého a stredného podnikania si stále udržujú významnú pozíciu v českej ekonomike. Základným predmetom činnosti je výroba a predaj širokého rozsahu spotrebného tovaru, stavebných prvkov, strojov a nástrojov, ...

Služby: -podpora rozvoja a vzdelávania mladých talentov v prírodných vedách, matematike a ekonómii na celom území SR

Zaisťuje: - jednotný postup pri rokovaní so štátnymi úradmi, dodávateľsko-odberateľskými firmami a ostatnými subjektmi v celej vertikále oblasti pestovania - spracovanie a využitie olejnín - vykonávame širokú škálu poloprevádzkových aj maloparcelných pokusov. Organizujeme: - semináre - poľné kázanie - medzinárodnej dvojdňovej ...