Město Kroměříž

O správny chod republiky a spokojnosť občanov sa starajú úrady a organizácie ako mestské a krajské úrady, finančné úrady, katastrálne úrady, súdy, ústavy pamiatkovej starostlivosti, riadenia prírodných zdrojov, colná správa a príspevkové organizácie.

Združenie - podpora objektívnej informovanosti o islame verejnosť - objektívne vzdelávanie islamu moslimská komunita - približovanie kultúr rôznych etník a krajín.

Domov pre seniorov: - pobytová sociálna služba pre seniorov, ktorí majú zníženú sebestačnosť najmä z dôvodu veku, ktorých situácia vyžaduje pravidelnú pomoc inej fyzickej osoby. Služba obsahuje nasledujúce činnosti: - poskytovanie ubytovania - poskytnutie stravy - pomoc pri zvládaní bežných úkonov starostlivosti o vlastnú osobu - pomoc pri ...

Hlavným cieľom je zastrešovanie PR a marketingových odborníkov, vzdelávanie a ďalší rozvoj v odbore. Projekty: PR WORK, PR LINK, PR neFORMÁL. Organizovanie súťaž firemných periodík a internej komunikácie ZLATÝ STREDNÍK.

Oblastná charita Červený Kostelec (ďalej OCHCK) je nezisková organizácia, ktorá bola založená Královohradeckým biskupstvom 1. 12. 1994 ako Hospic Anežky Českej pre chorých a umierajúcich. Jej základným cieľom je poskytovanie charitatívnych a zdravotníckych všeobecne prospešných činností, poskytovanie služieb potrebným ľuďom v sociálnej, hmotnej ...

Spolok-ZRNKO ŠŤASTIA-v Štetí - združuje onkologických pacientov, rodinných príslušníkov a priateľov