Město Kroměříž

O správny chod republiky a spokojnosť občanov sa starajú úrady a organizácie ako mestské a krajské úrady, finančné úrady, katastrálne úrady, súdy, ústavy pamiatkovej starostlivosti, riadenia prírodných zdrojov, colná správa a príspevkové organizácie.

Organizácia sa zaoberá spoluprácou medzi obcami.

Sme zapísaní vo verejnom registri. Našou hlavnou činnosťou je podpora ľudí s mentálnym postihnutím. Organizujeme pre nich sociálne rehabilitačné pobyty, športové a kultúrne podujatia, výlety a vychádzky. Poskytujeme poradenské služby.

Poskytujeme informácie o úrade, službách a kultúrno-spoločenskom dianí daného územia. Poskytovanie služieb Czech POINTu.

Zimná filmová škola HM, Dosky - festival hudobného divadla, Dúhová búrka, Letný ateliér HM, Letný tábor HM, Mladá Smetanova Litomyšl

Združenie - rozvoj internetu a počítačovej gramotnosti občanov mesta - budovanie vysokorýchlostnej sieťovej infraštruktúry - zabezpečovanie voľnočasovej aktivity mládeže v súvislosti s používaním výpočtovej techniky a internetu. Internetové pripojenie.

A centrum je tehotenské a rodinné centrum - vzdelávacie a pohybové programy.

Záujmové združenie pre deti - Pionierska Skupina Žiara.

Klub priateľov červenobielej palice združuje najmä osoby s hluchoslepotou a ich rodiny a priateľov. Jeho činnosť je zameraná na voľnočasové aktivity. Vydáva internetový časopis Lúč z tmy. Organizuje klubové stretnutia a pobyty. Informuje pravidelne o aktualitách emailom alebo na svojich stránkach a facebooku.

Informačná podpora osôb so zdravotným postihnutím - prevádzka portálov Helpnet.cz a Pomoc na dvanástke, organizovanie konferencie INSPO o technológiách pre osoby so špecifickými potrebami.

Informačná činnosť v oblastiach: - ľudské práva - práva zvierat