Město Kroměříž

O správny chod republiky a spokojnosť občanov sa starajú úrady a organizácie ako mestské a krajské úrady, finančné úrady, katastrálne úrady, súdy, ústavy pamiatkovej starostlivosti, riadenia prírodných zdrojov, colná správa a príspevkové organizácie.

Služby: - sociálna starostlivosť a ubytovanie

Služby: -krúžky pre deti -tábory -víkendové pobyty -prenájom areálu -súkromné akcie (prenájom klubovne)

Všeobecný úrad Tučín. Najstaršia písomná zmienka o Tučíne pochádza z roku 1351. Podľa zápisu v zemských doskách predali Tobiáš a Beneš zo Štrálku urodzeným mužom Jánovi a Drslavovi, bratom z Kravař, a ich dedičom, štyri lany so všetkým príslušenstvom, ktoré držali v dedine Tučíne. V roku 1371 zmenil Vok z Kravař dediny Pavlovice a čokoľvek mal v ...

Domáca starostlivosť - starostlivosť o osoby dlhodobo alebo chronicky choré, po úrazoch - paliatívna starostlivosť o seniorov.

Služby - centralizované verejné obstarávanie pre Juhomoravský kraj.

Spolok - aktívne prispieva k obnove pestovania, hospodárskeho zhodnocovania i liečebného využívania jednej z najstarších kultúrnych rastlín za účelom zlepšenia životných podmienok krajiny a zlepšenia stavu životného prostredia.

Domov dôchodcov. Penzión pre seniorov.

Sociálny podnik, ktorý zamestnáva osoby so sluchovým postihnutím - príležitosť osobám so zdravotným postihnutím.

Činnosť: -vyžitie a plnenie úloh v oblasti záujmových, športových a technických činností, -organizovaním súťaží, závodov a podujatí podľa medzinárodných, národných i vlastných pravidiel, -školenie pre získanie zbrojného preukazu, -školenie pre získanie kvalifikácie trénera športovej streľby, -školenie pre získanie zbrojára v organizáciách so ...