Město Kroměříž

O správny chod republiky a spokojnosť občanov sa starajú úrady a organizácie ako mestské a krajské úrady, finančné úrady, katastrálne úrady, súdy, ústavy pamiatkovej starostlivosti, riadenia prírodných zdrojov, colná správa a príspevkové organizácie.

Skrátene Asociácia Radosť organizuje cca 1 x mesačne rôzne akcie pre celé rodiny s postihnutými deťmi a mládežou s preukazmi ZŤP alebo ZŤP/P podľa Programu akcií pre daný rok. Viac na našich www.klub-radost.cz Uvedená adresa je iba pre listovú poštu.

Junák – český skaut je výchovná organizácia, ktorá má za cieľ viesť a vychovávať deti a mládež v harmonickej a všestrannej osobnosti v duchu skautských ideálov.

Technická prehliadka plavidiel. Vystavovanie lodných dokladov. Vedenie plavebného registra. Plavebný dozor.

Plavebný úrad plní úlohy štátnej správy a štátneho dozoru vo vnútrozemskej plavbe s cieľom zabezpečiť jej rozvoj a jej bezpečnú a plynulú prevádzku.

ČESKÁ komora pôrodných asistentiek je profesijná organizácia pôrodných asistentiek, obhajuje ich záujmy vo všetkých oblastiach činnosti.

Spolok združujúcej osoby, ktoré pri svojej činnosti nakladajú s výbušninami či pyrotechnickými prvkami.

Mesto Prostejov je súčasťou Olomouckého kraja. Leží v severnej časti Hornomoravského úvalu, na úpätí Prostějovskej pahorkatiny, vo východnej časti Českej republiky. Prvá zmienka o Prostějove, ktorý je nazývaný Hanáckym Jeruzalemom, sú z prvej polovice 12. storočia. Dnešné historické jadro mesta je vyhlásenou pamiatkovou zónou. Hlavným kultúrnym ...

Medzinárodná kultúrna, filozofická a dobrovoľnícka organizácia.

Požiarna ochrana. Záchranné práce pri živelných pohromách a iných mimoriadnych udalostiach.

Český červený kríž. Služby: - zdravotnícke - záchranné - sociálne - humanitárne.