Město Kroměříž

O správny chod republiky a spokojnosť občanov sa starajú úrady a organizácie ako mestské a krajské úrady, finančné úrady, katastrálne úrady, súdy, ústavy pamiatkovej starostlivosti, riadenia prírodných zdrojov, colná správa a príspevkové organizácie.

Dom detí a mládeže: - záujmové krúžky - kurzy - tábory

Hygienická služba. Rozbory. -Slovenský Krumlov, Pohrebné 424, tel.:380712014. -Jindřichův Hradec, Bezručova 857 / II, tel.:380321211. -Prachatice, Nemocničné 204, tel.:388318965.

Švédska obchodná komora. -podpora severským firmám podnikajúcich na slovenskom trhu.

Občianske združenie Spolok pre Čiernu Horu. Podieľame sa na kultúrno-spoločenskom živote obce a na budovanie vzťahu k prostrediu, v ktorom žijeme.

činnosť: - oddiel bežeckého lyžovania

Domov pre seniorov a dom s opatrovateľskou službou Mariánské Lázně, príspevková organizácia ponúka klientom sociálne služby terénne i pobytové. Naše zariadenie poskytuje ošetrovateľskú starostlivosť a pomoc osobám, ktoré už ďalej nemôžu zotrvávať vo svojom domácom prostredí a potrebujú pomoc pri každodenných činnostiach. Prevádzkujeme domov so ...

Poslaním občianskeho združenia je prispievať k osvete v otázke starostlivosti a života zdravotne postihnutých osôb a ich rodín. Podporovanie sociálneho programu a odkazu medzinárodných dohovorov o právach dieťaťa a postihnutých osôb.