Město Kroměříž

O správny chod republiky a spokojnosť občanov sa starajú úrady a organizácie ako mestské a krajské úrady, finančné úrady, katastrálne úrady, súdy, ústavy pamiatkovej starostlivosti, riadenia prírodných zdrojov, colná správa a príspevkové organizácie.

Denný stacionár v Liberci, časť Ruprechtice - starostlivosť o seniorov - zábava, odpočinok, vychádzky a výlety - trénovanie pamäte hry, kvízy - naťahovacie cvičenia, pracovnej činnosti - vlastná doprava - aktívny program

Občianske združenie Spoločnosť za pozitívny prístup k životu a aktívny odpor proti blbosti združuje občanov, ktorí sa nehodlajú zmieriť s dominantným posunom morálnych hodnôt, preferencií a toleranciou blbosti na úkor dodržiavanie etických noriem a rešpektovanie zdravého rozumu.

Združenie - Ekocentrum uprostred lesov na Jizerce - tu ponúkame kvalitné výukové programy, ktoré vtiahnu deti aj dospelých do dobrodružstva poznávanie prírody. Vykonávame praktické opatrenia - výsadby pôvodných drevín, obnovu turistickej infraštruktúry, zakladanie prírodných záhrad.

Centrum pre rodinu Slniečko: - rodinné centrum - poradňa pre rodiny s deťmi - montessori detská skupina - nízkoprahové zariadenie Bublina.

Domov dôchodcov s komplexné zdravotné i rehabilitačné starostlivosťou. Poslaním nášho Domova dôchodcov je: poskytovať seniorom, ktorí dosiahli vek rozhodného pre priznanie starobného dôchodku a ktorí pre trvalé zmeny zdravotného stavu potrebujú komplexnú starostlivosť, ktorá im nemôže byť zabezpečená rodinnými príslušníkmi.

Mesto Milevsko leží v v okrese Písek, v Juhočeskom kraji. Milevsko sa môže pochváliť krásnou okolitou krajinou, radom historických pamiatok a ďalších zaujímavostí. Zo zachovaných archeologických nálezov predpokladáme, že oblasť dnešného mesta bola osídlená už v staršej dobe kamennej, v mladšej dobe bronzovej, dobe halštatskej a laténskej. Prvá ...

Združenie poľskej mládeže v SR. Realizácia rôznorodých záujmových činností poľskej mládeže.

Záujmové združenie: - nostalgické jazdy zvláštnych vlakov.

Akadémia vied * Slovenskej republiky: -Ústav živočíšnej fyziológie a genetiky -laboratoř genetiky a embryológie.

Obec Horní Moštěnice sa nachádza v okrese Přerov a preteká ňou rieka Moštěnka. Je položená v nadmorskej výške 216 m n. M. A jej rozloha je 981 hektárov. Prvé zmienky o obci pochádza z roku 1131. V súčasnej dobe majú Horní Moštěnice 1 697 stálych obyvateľov. Obecný vybavenosť: - obecný úrad - zdravotné stredisko (praktický, detský a zubný ...