Město Kroměříž

O správny chod republiky a spokojnosť občanov sa starajú úrady a organizácie ako mestské a krajské úrady, finančné úrady, katastrálne úrady, súdy, ústavy pamiatkovej starostlivosti, riadenia prírodných zdrojov, colná správa a príspevkové organizácie.

Obec Poštovice sa nachádza v okrese Kladno a rozkladá sa v údolí pozdĺž oboch brehov Vranského potoka, ktorá napája aj obecný rybník. Vranské potok rozdeľuje Poštovice na dve časti. Na menšie "panskou" stranu a väčší "sedliackou". Prvá písomná zmienka o obci pochádza z roku 1186. V súčasnej dobe majú Poštovice 221 stálych obyvateľov. Obecný ...

Inštitút preventívna rehabilitácia - neštátne zdravotnícke zariadenie. rehabilitácia: - prevencia - rehabilitácia - fyzioterapie - fyzikálna terapia.

Združenie železničných zákazníkov - zabezpečujeme hájenie záujmov železničných zákazníkov.

Zdravotnícke zariadenia: - ambulantné služby Praktického lekára pre dospelých, Odborného lekára internistu s atestáciou 2.stupňa - sociálne služby - opatrovateľská služba je určená hendikepovaným seniorom s telesným alebo psychickým defektom - lekáreň.

Lyžiarska škola, špecializované lyžiarske kurzy pre dospelých, predaj a testovanie lyží Lust E-shop: - lyže Lust

Obec Liběšice sa nachádza v Ústeckom kraj v okrese Louny. Katastrálne územie obce tvorí dediny Dobříčany, Dubčany, Klůček, Lhota a Ličková a som tiež súčasťou Mikroregiónu Žatecko. Dedina leží na zdvihnutej kryhe krušnohorského smere, táto kryha je porušená priečnymi zlomy a v mieste kríženia dvoch zlomov bol zaznamenaný výskyt kyslé minerálne ...

Organizácia PRO deti a mládež Naším poslaním je pomáhať sociálne vylúčeným jednotlivcom a rodinám v prístupe k spoločenským zdrojom a príležitostiam. Činnosť organizácie sa zameriava predovšetkým na osoby nízko-kvalifikovaných, dlhodobo nezamestnaných a spravidla aj etnicky stigmatizovanej či jazykovo znevýhodnené.

Neziskové, mimovládne občianske združenie: - rozvoj poľnohospodárskeho podnikania mladých ľudí - rozvoj a propagácia vidieka - vzdelávacie, poradenská činnosť.

činnosť: - školenia, servis metódy MTM (Methods-Time Measurement) - školenie ergonómia a výrobného systému.

Rodinné centrum: - aktivity pre deti, dospelých i seniorov.

Združenie voľnočasových aktivít pre deti a mládež. organizuje: - letné tábory - niekoľkodenné turistické výlety v priebehu roka.