Město Kroměříž

O správny chod republiky a spokojnosť občanov sa starajú úrady a organizácie ako mestské a krajské úrady, finančné úrady, katastrálne úrady, súdy, ústavy pamiatkovej starostlivosti, riadenia prírodných zdrojov, colná správa a príspevkové organizácie.

Telefónna ústredňa Ministerstva obrany SR: - vojenská ústredňa - informácie o vojenských útvaroch - kontakty na jednotlivé vojenské útvary a posádky Armády SR.

SLEZSKÁ HUMANITA, všeobecne prospešná spoločnosť je samostatným právnym subjektom – právnickou osobou, zaoberajúcou sa zdravotnou a sociálnou pomocou občanom.

Poskytovanie sociálnej služby užívateľom s mentálnym postihnutím, ktorí nemôžu z najrôznejších dôvodov žiť vo svojom prirodzenom prostredí.

Vzájomné spolužitie o.p.s. je nezisková organizácia, ktorá pôsobí v Ostrave od záplav v roku 1997. Snaží sa vytvárať priateľské platformy medzi rómskou a nerómskou komunitou. Metódou komunitnej práce sa pokúša zlepšiť sociálne a životné podmienky chudobných a potrebných rodín. Činnosť združenia sa sústreďuje na oblasť humanitárne, vzdelávacie, ...

Agentúra domácej starostlivosti. Služby: - zdravotnícka, sociálna, rehabilitačná starostlivosť o občanov v ich domácnosti - rozvoz obedov - opatrovateľské služby (upratovanie domácností). Domov pre seniorov: - jednolôžkové apartmány.

Diakonia ČCE - stredisko BETLÉM poskytuje ubytovanie pre osoby s telesným alebo mentálnym ochorením a prevádzkuje sociálne terapeutické dielne.

Obec Malhostovice a časť Nuzířov sa rozkladá na rozhraní Českomoravskej vrchoviny a Moravského krasu v okrese Brno-vidiek Juhomoravského kraja. Je vzdialená 21 km severozápadne od Brna a je súčasťou ORP Tišnov, ktoré tvoria celkom 59 obcí. Obec je situovaná vo východnom okraji ORP a od mesta Tišnova ju delí vzdialenosť 7, 8 km. V obci je ...

Poskytujeme opatrovateľskú službu v DPS Rosice aj v teréne. Zaisťujeme správu Domu s opatrovateľskou službou. Zaisťujeme varenie obedov seniorom v pracovné dni.

Združené ordinácie Komín s.r.o. je združenie niekoľkých ordinácií praktických lekárov pre deti, dorast aj dospelých.

Centrum služieb postihnutým Zlín, o.p.s. . Poskytovanie sociálnych služieb dospelým ľuďom s mentálnym postihnutím. Chránené dielne: - výroba, predaj: - dekoračné sviečky - úžitková a dekoračná keramika.

Centrum služieb postihnutým Zlín, o.p.s. . Centrum denných soc.služieb pre duševne chorých HORIZONT: -dochádzkové zariadenie určené výhradne psychiatrickým pacientom s poruchami psychotickými a neurotickými. Služby: -klinického psychológa, terapeuta, ergoterapeuta a sociálneho pracovníka.

Centrum služieb postihnutým Zlín, o.p.s. . Výroba, predaj: - vonné a ťahané dekoračné sviečky - dekoračná keramika.

Centrum služieb postihnutým Zlín, o.p.s. Chránená dielňa. Služby: -digitalizácia dát (knihy, publikácie).

F POINT z.s. je spolok zameriavajúci sa na vzdelávanie, pomoc deťom, sociálna rehabilitácia, programy prevencie a osvety a na spolčovacie aktivity.

Detský domov: -ústavná a ochranná výchova maloletých osôb.

Všestranne podporujeme náhradnú rodinnú starostlivosť a snažíme sa o posilnenie inštitútu rodiny v českej spoločnosti. Našou hlavnou činnosťou je podpora a sprevádzanie náhradných rodín (pestúnskych i osvojiteľských), vrátane riešenia ťažkých životných situácií. S pestúnskymi rodinami uzatvárame Dohodu o výkone pestúnskej ...

Odborový zväz pracovníkov peňažníctva a poisťovníctva presadzuje lepšie pracovné podmienky pre zamestnancov bánk a poisťovní. Hlavnou výhodou a prednosťou odborového zväzu je jeho nezávislosť. Ako nezisková organizácia, ktorá je financovaná najmä z členských príspevkov, dokáže slobodne hájiť práva svojich členov (vás zamestnancov) bez ohľadu na ...

Zariadenia na výkon ústavnej výchovy

Detský domov: -opatrovateľská služba -stráženie deti.