Dodávky zemného plynu realizujú podniky v jednotlivých obciach. Údržba siete plynového vedenia, havarijná služba a riešenie mimoriadnych situácií je ďalšou činnosťou v plynárenstve, rovnako ako výstavba plynárenských zariadení a kontrola plynových kotlov.

Nákup, distribúcia a predaj elektrickej energie. Dodávky zemného plynu.

Nákup, distribúcia a predaj elektrickej energie. Dodávky zemného plynu.

Služby: - energetika - strojárstvo - stavebníctvo - plynárenstvo.

Spoločnosť FB SERVICES sa zaoberá poradenstvom a predajom elektrickej energie a plynu. Služby: - garantujeme najlacnejšie ceny plynu a elektriny na trhu - pôsobíme po celej SR - vybavíme za Vás všetky formality - ponúkame spoločnú fakturáciu za plyn a elektrinu.

Výstavba, komplexné práce, rekonštrukcia: -plynovody, produktovody, teplofikácia všetkých tlakových dimenzií-plynovody VVTL a VTL, STL a NTL a plynovodné prípojky z materiálu oceľ a lineárny polyetylén. Výroba, montáž a rekonštrukcia: -regulačná stanica plynu. Výstavba: vodovody (vodovodov), kanalizácia (kanalizáciou), čistiareň odpadovej ...

Zmluvný partner Severomoravskej plynárenskej a.s. (SMP) pre okres Bruntál. Montáže plynovodov. Plynovodné prípojky. Plynoinštalácia. Topoinštalácia. Vodoinštalácia. Výstavba: - vodovody - kanalizácia. Revízia. Dodávka a montáž: - plynospotrebiče. Zemné práce.

Poskytujeme služby v odbore inštalatérstva a kúrenárstva: - výstavba STL a NTL plynovodov, ich rekonštrukcia, opravy a revízie - výstavba STL a NTL domových plynovodných prípojok, ich rekonštrukcia a opravy - plynofikácia priemyselných objektov - plynofikácia rodinných domov a bytov - revízia vyhradených plynových zariadení - výstavba ...

Predaj: - priemyselné armatúry - kúrenárske armatúry - plynové kotly - ohrievače vody - vykurovacie telesá.

Výroba tepla a plynu v areáli Pilana.

Skupina ČEZ - dodávky elektriny, plynu a tepla - pre domácnosti, podnikatelia a firmy

Dodávateľ elektriny a plynu: -úspora nákladov na energiu.

Výroba, rozvod, distribúcia: - teplo - elektrina - plyn.

Výroba, rozvod: - elektrina, plyn, para a teplá voda.

Kúrenárske práce: -opravy plynových zariadení -montáž plynových zariadení -vodoinštalačné práce.

Pobočka. Služby: - plyn - revízia, projekcia, dodávka - bioplyn a CNG (zemný plyn).