Energetické služby zahŕňajú distribúciu elektrickej energie, tepla a plynu pre firmy a domácnosti, ďalej výstavbu vedenia VVN, opravy jadrových reaktorov, projektovanie a následné montáže VVN. Vyberte si pre svoju firmu či domácnosť optimálneho dodávateľa.

Elektrárenská spoločnosť. Najväčší výrobca elektrickej energie v ČR. Hlavné činnosti: - výroba, prenos a predaj elektrickej energie - výroba a rozvod tepla.

Výroba: - elektrická energia - tepelná energia.

Energetika. Dodávateľ elektrickej energie. Poruchová linka: 0840 850 860

Firma sa zameriava na dodávky na kľúč v oblasti energetiky, plynárenstva a odpadového hospodárstva. Na poli chémie a spracovania ropy sú kľúčovou oblasťou priemyselnej technológie Oil&Gas. Zaisťujeme 3D projektovanie a procesný dizajn.

činnosť: - energetický manažmentom - efektívne úspory energií v objektoch.

Komplexné energetické riešenia - priemyselná elektroinštalácia, energetika, technológia pre inteligentné budovy a automatizácia.

Poskytujeme komplexné služby v odbore elektromontážou. Ponúka elektromontáže vysokého napätia (VN) od 1kV, nízkeho napätia (NV) do 1kV a slaboprúdových systémov. Elektroinštalácia, elektromontáže. Vysoké napätie (VN) od 1kV do 25kV: - zemné rozvody VN káblových súborov - inštalácia káblových nosných systémov - realizácia VN rozvodní, ...

Nákup, distribúcia a predaj elektrickej energie. Dodávky zemného plynu.