Elektrinu a plyn vyrábajú a dodávajú elektrárne a plynárne, ktoré poskytujú služby ako vykurovanie a prevádzku zariadení. Medzi služby patrí výroba, respektíve ťažba energií, nakladanie s energiami a ich výhodné nákupy, samozrejmé sú aj poradenské služby.

Vodárenská spoločnosť. Výroba: - pitná voda

Poľnohospodárska výroba. Prevádzkovanie: - bioplynová stanica. Predaj: - bioplynu.

Dodávateľ: -elektrická energia, elektrina. -zemný plyn.

Projektovanie pozemných stavieb. Znižovanie spotreby energií v domoch.

Komunálna energetika a služby. Teplo, voda, plyn a inštalácia na kľúč. Kogenererácia.

Výroba a dodávka: - tepelná energia -elektrická energia

Odborné a nezávislé energetické poradenstvo. Zmluvný partner dodávateľov elektriny a zemného plynu. Znížime Vám náklady za energie. Zaistíme nižšie ceny elektriny a zemného plynu, optimalizácia prevádzky odberných miest a úspory za energie pre obce, školy, firmy aj domácnosti. Certifikované časom :)

Zaistenie kúrenárskych, inštalatérskych a plynárskych prác.

Optimalizácia odberu energií do spotrebičov. Monitoring odberov a médií.

Predaj zemného plynu, elektriny a služieb s tým súvisiacich.

Predaj zemného plynu a služieb s tým súvisiacich.

Predaj zemného plynu a služieb s tým súvisiacich.

Teplárenstvo Výroba a dodávka - tepelná energia

Elektromontážne práce Výroba - štýlové a riadiace rozvádzače Projekcia - elektrické zariadenia

Požiarne rozvody Kotolne - výmenníkové stanice Projektové dokumentácie Kúrenárstvo montáž - vykurovacie systémy - ústredné a podlahové vykurovanie Predaj - inštalačný materiál - kotly - vykurovacie telesá Búracie práce - sanitárne systémy - vodovodné rozvody v rodinných, bytových domoch aj ...

Projekcia systémom CAD - elektrické zariadenia do 1000 V - meranie a regulácia - riadiace systémy elektrární - zdroje nepretržitého napájania - spracovanie dokumentácie existujúceho zariadenia Projekcia systémom CAD - elektrické zariadenia do 1000 V - meranie a regulácia - riadiace systémy elektrární - ...

Likvidácia - nebezpečné odpady Výroba - elektrická energia

Činnosť: -prevádzkovanie technického zariadenia budov (TZB). -realizácia merania a regulácie (MaR). Vývoj: -softvér na monitorovanie a riadenie budov. Výskum v oblasti pokročilého riadenia budov.

Služby: - dodávka tepla - prevádzka výmenníkových staníc

Výroba, rozvod: -tepelná energia - para, teplá voda -elektrická energia - elektrina. Správa, údržba: -nehnuteľnosti. Práca: -VODOinštalatérske, vodoinštalačné -TOPO, kúrenárske, kúrenárstvo -ELEKTROinštalačný, inštalácia elektro.