Výroba a predaj surovín zahŕňa produkty pre chemický a farmaceutický priemysel, pre potravinárstvo ale aj pre stavebný, strojársky či iný technický priemysel. Suroviny je možné odovzdávať v zberných dvoroch ako druhotné suroviny slúžiace k recyklácii.

Predaj uhlia a piesku: - piesky na omietky a betón - všetok sortiment palív (uhlie, brikety, drevo, koks). - doprava sypkých hmôt Dodávky, montáže, opravy: - automatické hnedouhoľné kotly EKOEFEKT, Varimatik

Výroba, predaj: - stolárske a stavebné rezivo - vrátane impregnácia. Lesnícke práce.

Predaj, dodávka, realizácia: - kamenný koberec Piedra - pre interiér a exteriér - plávajúce dlažba.

Výroba: - tvrdé drevo - stolárske, stolárske rezivo - bukové, dubové nábytkové hranoly - palubovky Sušenie a impregnácia reziva. predaj: - palivové drevo - buková guľatina.

Píla, porez guľatiny predaj: -stavebné rezivo. Výroba, dodávka, montáž -střešní konštrukcie. tesárske práce

Firma Kontajnery Müller s.r.o. sa zameriava na odpadové hospodárstvo na kľúč, v ktorom preberá kompletnú zodpovednosť za prevádzkovanie odpadového hospodárstva klienta. Zabezpečíme odvoz stavebného, komunálneho a objemového odpadu vrátane stavebnej sutiny a zeminy. Tiež sa zaoberáme predajom rôznych druhov piesku, štrku a betónu. Všetky naše ...

Porez piliarskej guľatiny. Výroba, predaj: -všetky stavebné rezivo -konstrukční rezivo na väzníky (Vlastníme certifikát) -Drevené obaly-palety, debny, debnenie vrátane tepelného ošetrenia (vlastníme certifikát) - drevené brikety Zabezpečujeme dopravu piliarskej guľatiny

Veľkoobchod: - surové kamene vhodné pre brúsne, dekoračné, ezotherické a iné účely - leštené, rezané a podobne prirodzene upravené kamene

Kameňolom Horný Žleb. Výroba, ťažba: -drcené kamenivo.

Kameňolom. Výroba, ťažba, predaj: - kvalitné drvené kamenivo.

Kameňolom. Ťažba, výroba: - amfibolit - rula.

Kameňolom. Ťažba, výroba: - moravská Droba.

Ťažba, výroba a predaj kvalitného drveného kameniva pre betonárky, obalovačky asfaltových zmesí, diaľničné a inžinierske stavby a reguláciu vodných tokov.

Predaj, maloobchod: -stavebniny -stavebný materiál -betónové výrobky -kanalizačné a vodovodné systémy -keramické obklady a dlažby -zdravotná keramika -materiály murovacie, spojovacie, pórobetón -omietky, maltové zmesi -plotové dielce -sadrokartóny, stavebná chémia -sypký materiál, stropy -tepelné izolácie.

Výroba, predaj: - porez dreva - listnaté rezivo - stavebné rezivo - nábytkové prírezy

Nákup lesných pozemkov predaj sadeníc lesných drevín - DUB, TOPOL Predaj guľatiny: -smrek, borovica, smrekovec, dub, buk, topoľ, breza, jaseň, lipa

Kovošrot, výkup a spracovanie kovového odpadu: - železné aj neželezné kovy - výkup od občanov aj firiem - likvidácia technologických celkov - odvoz vlastnými vozidlami. - ekologická likvidácia áut. Predaj palív: - hnedé uhlie (Most, Bielina) - palivové drevo.

Predaj: - stavebniny, stavebný materiál, rezivo, železo, piesok, štrk, remeselnícke potreby, náradie, farby, spojovací materiál, elektromateriál, rebríky, brikety. Požičovňa náradia, lešenia. Pristavenie kontajnerov na odvoz odpadu. Doprava.

Stolárstvo, podlahárstvo -Spracovanie dreva, výroba drevených, korkových, prútených a slamených výrobkov -Umelecko-remeselné spracovanie kovov -Výroba školských a kancelárskych potrieb, okrem výrobkov z papiera, výroba bižutérie, kefárskeho a konfekčného tovaru, dáždnikov, upomienkových predmetov -Veľkoobchod a maloobchod

Výrobný závod Soľné mlyny Olomouc Výroba: - soľ a výrobky zo soli z kamennej, vákuovej a morskej - soľ s jódom a fluórom - lizy na báze soli aj s doplnkami - jedlé, kŕmne, priemyselné a posypové soli - kúpeľové soli.

Výroba: - pilárska výroba - drevené výrobky.

Služby: - autodoprava - nákladná tuzemská doprava - špedícia - preprava materiálu Predaj: - štrk - piesok - kačírok.

Predaj paliva: - uhlie - koks - pevné palivá - čierne, hnedé uhlie - drevené, uhoľné brikety - palivové drevo na zakúrenie. Predaj, montáž, servis: - kotly na tuhé palivá - skladanie uhlia pásom až do pivnice.

Projekcia, výroba, montáž, servis: - domové čistiarne. Kovovýroba. Projekcia a realizácia: - stavby na kľúč. Autorizovaný predajca, servis: - automobily značky Volkswagen, Škoda. Autobazár. Doprava. Realitná kancelária. Kamenolom Dolná Libina.