Výroba a predaj surovín zahŕňa produkty pre chemický a farmaceutický priemysel, pre potravinárstvo ale aj pre stavebný, strojársky či iný technický priemysel. Suroviny je možné odovzdávať v zberných dvoroch ako druhotné suroviny slúžiace k recyklácii.

Autodoprava: - cestná motorová doprava nákladná: - vnútroštátna a medzinárodná (prevažne Španielsko) kamiónová preprava. Pilarska výroba, predaj: - porez dreva, guľatiny - sušené stolárske rezivo (sušenie reziva, 2 teplovzdušné sušiarne) - mokré rezivo (dosky, fošne, laty, hranoly). Prevádzkareň: - Fulnek, Stachovice 144.

Maloobchod, predaj, dodávka, distribúcia: prírodný kameň na dlažby a obklady do exteriérov a interiérov -pieskovca -bridlice -kvarcity -vápenca. Práca: -obkladačské, kamenárske -spracovanie kameňa. Realizácia: -exteriéry -interiéry.

KEĎ SA TO S LESOM A DREVOM VIE... Výroba, predaj, obchod: -rezivo stavebné -väzby, krovy pre klasické strechy -certifikát na rezivo pre konštrukčné prvky z masívneho dreva od TZÚS -sušiareň dreva, KATRES (sušené rezivo) -drevené hranoly, dosky, fošne (aj dubové), strešné laty, trámy, stolárske, stolárske i hobľované ...

Predaj: - čierne uhlie - hnedé uhlie - koks - brikety uhoľné - drevené brikety

PÍLA: -Výroba reziva: -trámy -laty -dosky -fošne -plotovka(ploty) všetko podľa priania zákazníka -Porez guľatiny do priemeru 71 cm -Bednárska výroba-výroba debien všetkého druhu -Predaj sololitu -Výroba paliet okrem EUROPALET

Predaj a doprava: - uhlie - piesky - štrky - kôra

Výroba, predaj: - hutné, ľahčené a vláknité žiaruvzdorné materiály do 1800 ° C značky RATH - návrhy, realizácia výmurovky priemyselných pecí a spaľovacích zariadenia.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -L142 - Dobývanie a úprava piesku a ílovinových zemín, zemné práce

Predaj - prvky z umelého pieskovca ploty, podmurovky, oporné múry, balustrády, obklady, dlažby, cesty, schody, doplnky pre ploty, interiéry, záhrady a parky, záhradné krby, záhradný nábytok, udiarne, schránky Výroba - umelý pieskovec umelý kameň - prvky z umelého pieskovca (záhradné krby, udiarne, schránky) - prvky z umelého ...

Kamenná krása Ponúkame predaj prírodného kameňa štiepaného, formátovaného a dekoračného. Horninu vozíme priamo z miesta ťažby. Ponúkame všetko za nízke ceny.

Kamenná krása Ponúkame predaj prírodného kameňa štiepaného, formátovaného a dekoračného. Horninu vozíme priamo z miesta ťažby. Ponúkame všetko za nízke ceny.

Ťažba bridlice najmodernejšími technológiami vrátane jej spracovania a dodania v celej ČR aj v zahraničí.

Výroba: - pilárska - rezivo, porez guľatiny - pilárske výrobky: - stavebné (strešné laty, stavebné dosky, hranoly) - stolárske (fošne, dosky) Spracovanie, impregnácia dreva.

Práca: -tesárstvo -píla -predaj a výroba stavebného reziva 773660060- píla 608860204- tesárstvo

Predaj - stolárske rezivo Výroba - rezivo - stavebné - hobľovanie - impregnácia - sušenie - plotovky Porez vlastnej guľatiny Predaj - palivové drevo

Spoločnosť Timbeum a.s. predáva veľkoplošné drevené materiály.

Divízia ťažba kameňa štrkopiesku. Výroba a predaj pre stavebníctvo: -drvený kameň do betónu a cestných stavieb -štrkopiesok do betónu a pre cestné stavby -štrkopiesok a drvené kamenivo pre obaľované živočíšne zmesi.

Kamenolom, pieskovňa, betonáreň: -ťažba, úprava, predaj kameňa -štrk -štrkopiesok. Kameňolomy: -Dolní Kounice tel.: 546 418 930-1, dolnikounice@kamenzbraslav.cz -Želešice tel.: 547 429 941-2, zelesice@kamenzbraslav.cz -Predkláštor tel.: 549 439 290, 549 439 292, predklasteri@kamenzbraslav.cz

Štrkopieskovňa Ťažba, predaj: - drobné a hrubé ťažené kamenivo - štrkopiesok - plážový piesok - okrasné valóny - záhradný kameň.

- Spracovanie čierneho uhlia - Zásobovanie našich odberateľov uhoľným prachom, prípadne antracitom - Veľkoobchod - Sprostredkovanie obchodu a služieb